Horoscop

Horoscopul iubirii 16-22 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 16 oct. 2023, 09:30

Horoscopul iubirii 16-22 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Ultima săptămâna a zodiei Balanță te va face să te concertezi pe muncă, sănătate și starea ta generală de bine. Vei căuta să mănânci mai sănătos și poate chiar să te apuci de o nouă activitate sportivă. Dacă ești singură, există toate posibilitățile să cunoști o persoană care îți va capta interesul și-ți va pune inima pe jar în aceste împrejurări sportive. Dacă ești într-o relație, îi poți propune partenerului tău să porniți pe acest drum împreună pentru a vă motiva reciproc. Este un moment bun să reflectați împreună asupra obiceiurilor nesănătoase pe care le aveți și să găsiți moduri eficiente pentru a le combate.

TAUR

Săptămâna aceasta te vei concentra pe plăcerea ta personală și vei căuta să maximizezi fiecare experiență la care participi. Vei putea spune că simți nevoia de a face ceva exclusiv pentru tine. Nu, nu este egoism. Îți vei extinde gusturile. În dragoste, s-ar putea să te simți mult mai încrezătoare și să abordezi un bărbat pe care până acum l-ai crezut în afara limitelor tale. Rezultatele te vor surprinde. Dacă ești într-o relație, vei dori să petreci mai mult timp doar cu partenerul tău. Vei dori să vă concentrați la maximum unul pe celălalt și să nu lăsați loc de întreruperi sau influențe exterioare.

GEMENI

Concentrarea ta se mută în această săptămână pe viața domestică, în special pe înfrumusețarea căminului. Unii nativi ai zodiei vor alege să redecoreze complet, în timp ce alții vor simți să aducă o reîmprospătare a atmosferei prin detalii mai subtile. Vei căuta să aduci mai multe detalii cromatice specifice sezonului. Dacă ești într-o relație, îți poți implica partenerul în aceste demersuri și să îi asculți opinia despre cum puteți eficientiza spațiul. Dacă ești singură, persoana sau persoanele cu care flirtezi s-ar putea să-ți ofere o nouă perspectiva asupra redecorării sufrageriei tale sau te pot ajuta să montezi o nouă oglindă în baie.

RAC

În această săptămână, cea mai mare concentrare a ta va fi pe rutina zilnică. Vei căuta noi moduri în care-ți poți face viața mai ușoară. Unii Raci se vor gândi să facă o schimbare de domiciliu, undeva mai aproape de locul de muncă. Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să considerați că a venit momentul să vă mutați împreună cu partenerul. Navigați această discuție cu grijă, deoarece este un pas foarte important în evoluția relației voastre. Dacă sunteți singură, astrele indică că puteți întâlni pe cineva în drumul vostru zilnic de la birou acasă. Poate chiar să vă întâlniți la cafeneaua de lângă birou.

LEU

În această săptămână, atenția ta va cădea în mod inevitabil pe detaliile financiare ale vieții tale. Vei simți că trebuie să-ți reorganizezi bugetul pentru a se potrivi mai mult nevoilor tale. De asemenea, vei căuta moduri în care să-ți sporești veniturile sau să vinzi câteva dintre lucrurile pe care nu le mai folosești. Dacă ești singură, este foarte posibil să întâlnești un bărbat cu o situație financiară excelentă care îți va oferi siguranța de care ai nevoie pentru viitor. În relație, îți vei opri partenerul din a face o cheltuială iresponsabilă, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Energia ta meticuloasă crește în această săptămână, iar instinctul tău îți va deveni un ghid foarte bun în luarea unor decizii foarte importante. În relație, partenerul îți va cere un sfat referitor la cariera și viața lui profesională. Încearcă să nu-l lași să facă o decizie spontană sau impulsivă. Ghidează-l spre cea mai bună soluție a dilemei în care se află! În schimb, dacă ești singură, persoana de care ești interesată va face în sfârșit un pas concret în direcția ta. Fii deschisă provocării și nu lasă ca atenția ta la detalii să taie elanul romantismului. Învață să accepți imperfecțiunile în dragoste!

BALANȚĂ

Te simți mai energică ca niciodată și vei dori ca în această săptămână să bifezi cât mai multe căsuțe de pe lista ta de sarcini! Adu-ți aminte că este foarte important să iei și o pauză, mai ales dacă ai muncit pe brânci în ultima lună. Proiectele pot aștepta câteva ore, timp în care faci o plimbare sau te relaxezi. Dacă ești într-o relație, planifică o cină romantică în doi sau mergi la cinema cu partenerul tău pentru a uita pentru câteva ore de responsabilitățile zilnice. Dacă ești singură, fă primul pas și invită persoana cu care ai tot flirtat la o întâlnire.

SCORPION

În această săptămână, oboseala acumulată va începe să-și spună cuvântul. Încearcă să reduci cât mai mult posibil activitățile inutile și amână tot ce poate fi amânat. Este momentul să te concentrezi pe relaxare și să dormi puțin mai mult. Dacă nu ți-ai mai luat un concediu de mult timp, poate este cazul să te gândești să-ți iei câteva zile libere. Oboseala se va simți și în relația ta, iar partenerul va căuta să te ajute cât mai mult posibil dacă-ți comunici deschis nevoile. Dacă ești singură, nu va fi un moment foarte bun să intri într-o nouă experiență romantică.

SĂGETĂTOR

În această perioadă vei căuta să faci detaliile finale în mai multe proiecte pentru a putea să le închei înainte de sfârșitul lunii. Vei fi lovită de un val de realism și vei descoperi că una dintre relațiile tale apropiate de prietenie nu mai pot funcționa în modul de până acum. S-ar putea să ajungi la o confruntare directă. Partenerul de cuplu te poate ghida mai bine în ceea ce privește modul în care să abordezi situația și îți poate oferi un sfat obiectiv, așa că nu ezita să-i ceri părerea. Dacă ești singură, atenția ta nu va fi concentrată pe noi legături romantice prea curând.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, cuvântul-cheie din gândurile tale este „expansiune”. Indiferent că este vorba de o călătorie spirituală, mentală sau propriu-zisă, începe să-ți faci planurile. Pas cu pas, în detaliu. Nu te gândi la ele ca la un vis îndepărtat, ci acționează de parcă se vor întâmpla mâine. Dacă ești singură, inițierea acestor noi planuri s-ar putea să îți aducă si o surpriză de ordin romantic. Un motiv în plus să nu mai eziți. În schimb, în relație s-ar putea ca aceste planuri să vă schimbe dinamica în bine și să atingeți un nivel al conexiunii pe care vi-l doreați de foarte mult timp.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta îți va testa limitele și granițele personale în moduri nebănuite. Vei analiza fiecare schimb de energie și dinamica subtilă a interacțiunilor tale cu cei din jur. Că vorbim de bani, de timp sau de energie emoțională, este foarte important să nu-ți epuizezi rezervele personale în beneficiul celorlalți. Este foarte important să dai glas nevoilor tale și să nu te mai lași constrânsă de persoanele din jurul tău. Acest lucru, s-ar putea sa influențeze dinamica relației tale, dar pe viitor îți va fi mult mai bine. Dacă ești singură, o persoană nouă îți va deschide ochii asupra toxicității care te înconjoară.

PEȘTI

În perioada imediat următoare, vei oferi mai multă atenție celor dragi. Vei căuta să îi surprinzi și să le faci mici cadouri. Fiecare dintre ei vor să se simtă apreciați în mod diferit, de aceea e important să-ți personalizezi tacticile în funcție de persoana căreia îi acorzi atenție. În timp ce o prietenă se va bucura de un mic cadou, alta se va bucura de interesul tău sporit într-un subiect de care e pasionată. Dacă ești singură, acum este momentul să îi arăți persoanei cu care flirtezi că ai atentă și să o surprinzi cu un cadou sau gest atent. Această tactică nu va dăuna nici nativilor aflați deja într-o relație.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---