Horoscop

Horoscopul săptămânii 7-13 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 07 aug. 2023, 11:30

Horoscopul săptămânii 7-13 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, nu mai ezita! Este momentul să te concentrezi pe tine și să ieși din zona ta de confort. Dacă dorești să vezi progres în viața ta romantică, este necesar să te expui la situații noi și să participi la mai multe evenimente. Dacă ești într-o relație, este cel mai bun moment să te deschizi sincer față de partenerul tău. Dacă, în trecut, ți-ai reprimat sentimentele sau ai trecut cu vederea o mică situație, acum ai ocazia să fii încrezătoare și să inițiezi această conversație.

TAUR

Taurii singuri se confruntă cu foarte multă agitație în jur. Este important să-și amintească ca trebuie să fie mereu conectați și conștienți de propriile nevoi și dorințe. Vor trece printr-o perioadă vulnerabilă în care sunt foarte ușor de influențat de alte persoane și s-ar putea să-și însușească niște opinii greșite. Doar ei pot știi ce e mai bine pentru sufletul lor. Cei aflați în relație se simt mai puternici ca niciodată. Dacă apar la orizont unele nesiguranțe, este foarte bine să vă reamintiți să comunicați și să abordați împreună fiecare problemă, privind constant către viitor.

GEMENI

Dacă ești singură, există o posibilitate destul de mare ca un fost iubit să încerce să revină în viața ta. Vei avea de luptat cu diferite emoții, sentimente de supărare, nostalgie și confuzie, dar încearcă să-ți reamintești de ce ați pus capăt relației și de ce aceasta nu a funcționat. Trebuie să-ți pui bunăstarea pe primul plan! În relație, cei doi parteneri vor trece prin câteva momente tensionante și este foarte important să încerce să vadă și partea plină a paharului. La finalul zilei, depășirea aceste mici tensiuni și obstacole vă vor solidifica relația. În plus, comunicarea deschisă poate rezolva aproape orice conflict în relația Gemenilor.

RAC

Pentru Racii care încă-și caută perechea, soarta le surâde și vor găsi un partener ideal până la finalul acestui an. Unii îl vor cunoaște la începutul lunii August, deși o relație nu se va concretiza decât pe la începutul lunii Octombrie. Nu va fi o călătorie ușoară, dar răbdarea îți va fi răsplătită. Lasă-te surprinsă de planurile Universului! Dacă relația voastră este încă la început trebuie să depuneți eforturi substanțiale pentru a crea o bază solidă. Veți fi testați pe parcurs, așa că trebuie să fiți mereu sinceri și să dedicați timp comunicării. Și relațiile mai vechi vor întâmpina mici dificultăți în perioada următoare, potrivit Garbo.

LEU

Dacă ești singură, s-ar putea să descoperi că ieșitul la întâlniri poate fi o activitate destul de distractivă când îți lași anxietățile acasă și ești deschisă și la activități mai inedite. Vei întâlni multe persoane noi cu interese diverse și ți va fi greu să alegi doar una. De asemenea, vei descoperi mai multe despre tine și poate chiar vei găsi noi pasiuni cărora să-ți dedici timpul. În relație, programul tău și al partenerului sunt foarte aglomerate, dar nu uitați să vă faceți timp unul pentru celălalt. Relația voastră simte nevoia unei mini excursii în weekend.

FECIOARĂ

Dacă ești singură, știi exact ce îți dorești de la următoarea ta relație, ceea ce se poate dovedi un mare plus. Ești conștientă că nu trebuie să te mulțumești cu puțin, însă, este foarte bine să încerci să fii deschisă și la persoane mai neconvenționale, pentru că există posibilitatea să fii plăcut surprinsă. În relație, pare că situația este puternică, stabilă și sigură. Aveți planuri mai pentru viitorul apropiat și alegeți să vă concentrați toată energia acolo. Este important ca indiferent ce aveți în minte să nu uitați de micile gesturi romantice.

BALANȚĂ

Dacă ești singură, în următoarea săptămână te vei simți mai încrezătoare și independentă ca niciodată. Trebuie să menții această energie un timp cât mai îndelungat și să nu lași îndoielile să te influențeze pentru că ești pe punctul de-a intra în centrul atenției. Dacă există persoane în jurul tău care te descurajează, ar fi foarte bine să te distanțezi de ei. În relație, drama se ivește la orizont. Relația voastră a fost întotdeauna intensă, dar acum va atinge noi culmi. Ar fi bine să încercați să încetiniți puțin ritmul și să vă întoarceți să lucrați la aspectele de bază ale relației voastre.

SCORPION

Dacă ești singură, viața ta amoroasă pare destul de relaxată. Nu te gândești la o relație serioasă. Dar este în regulă. Simți nevoia de mai mult timp în care să te concentrezi pe tine și pe activitățile care te fac cu adevărat fericită. Poate alesul va veni într-adevăr exact atunci când ni te aștepți. Scorpionii aflați în relație simt că responsabilitățile și viziunile lor, atât în viață, cât și în relație, se schimbă și cresc. Lucrul în echipă (și nu unul împotriva celuilalt) va fi cheia spre o viață liniștită în doi în care vă veți putea maturiza armonios.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii singuri trebuie să recunoască că au trecut printr-o perioada mai dificilă în ultima vreme și pentru acest lucru merită toată admirația celor din jur. Lucrurile se vor îmbunătăți considerabil și vei avea în sfârșit parte de un nou început. Aveai nevoie de el și te vei simți răsplătită de către Univers. Te vei redescoperi și îți vei regăsi pasiunile. În relație, pare că partenerul nu știe să te susțină într-un mod pozitiv. Indiferent dacă rămâneți sau nu împreună, decizia se află complet în mâinile tale. Poate vă va fi mai bine pe drumuri separate.

CAPRICORN

Dacă ești singură, încearcă să nu îndepărtezi oamenii din jurul tău. Este o tendință cu care încă te confrunți destul de des, dar este complet în regulă să ceri și să primești ajutor și sprijin atunci când este nevoie. De asemenea, vei învăța să ai mai multă încredere în instinctele tale. În relație, seria de dificultăți continuă și te gândești foarte serios că ar fi mai bine pentru toată lumea implicată să îi puneți capăt. Dezvăluirea unui secret va face aceasta concluzie să pară inevitabilă. Încrederea ta a fost călcată în picioare și vei avea nevoie de timp să o reclădești.

VĂRSĂTOR

Dacă ești singură, învață să nu mai analizezi persoanele din jurul tău așa de mult. Mai ales când ai ca obiectiv găsirea unui nou partener. Este mai ușor de spus decât de făcut, dar uneori este foarte bine să urmezi o cărare fără să știi unde te va duce. Dacă ești într-o relație, e mai important ca niciodată să nu lăsați flacăra romantică să se stingă. Trebuie să găsiți câteva activități care vă vor reîmprospăta relația, mai ales dacă sunteți împreună de câțiva ani. Ieșiți la întâlniri inedite și bucurați-vă de timp în doi fără alte distrageri.

PEȘTI

Peștii singuri au dăruit foarte multă atenție și foarte mult sprijin persoanelor din jurul lor în cursul ultimelor săptămâni, iar acest lucru i-a secat treptat de energie. Acum este momentul să se concentreze pe propriile persoane și să-și dăruiască aceeași atenție pe care au dăruit-o celorlalți. Doar păstrând acest echilibru între sprijinul celorlalți și îndeplinirea nevoilor personale vor putea să se bucure de tot ce are Universul rezervat pentru ele. În relație, Peștii discută pe subiecte financiare. Veți stabili bugete, cine plătește și când plătește și vă veți concentra pe economii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---