Horoscop

Horoscopul dragostei 11-17 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 13 sept. 2023, 08:42

Horoscopul dragostei 11-17 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

S-ar putea să te bucuri de apariția unor noi proiecte în viața ta sau să participi în câteva conversații amânate de foarte mult timp. Rezultatele s-ar putea să-ți fie favorabile. În dragoste, dacă ești singură, este foarte posibil să primești niște răspunsuri referitoare la o situație care te macină de ceva vreme și despre care nu ai dorit să discuți cu foarte multe persoane. Inima ta va primi claritatea de care are nevoie. În relație, este posibil să ai o mică dispută cu partenerul pe la jumătatea săptămânii. Anumite răni din trecut s-ar putea să-ți fie deschise involuntar și să te simți mai afectată decât ar trebui de acest conflict.

TAUR

Te vei simți mai relaxată în această săptămână. Câteva din problemele recurente vor dispărea și aproape că nu vei crede că s-au rezolvat într-un final. Ți se ridică o piatră de pe inima. Dacă ești singură, tu și potențialul tău viitor partener veți avea conversații cu un aer nostalgic în această săptămână. Veți vorbi despre copilăria voastră, despre experiențe frumoase din trecut sau chiar unul dintre voi va cunoaște prietenii din copilărie ai celuilalt. În relație, în special cuplurile cu copii se vor simți mai afectate de această nouă săptămână și s-ar putea să apară conflicte cauzate de stresul gestionării eficiente a timpului.

GEMENI

Ai grijă cum îți alegi cuvintele și încearcă să-ți păstrezi calmul și obiectivitatea cât de mult se poate în această nouă săptămână. Pentru cei aflați deja într-o relație, această săptămână se aglomerează cu evenimente în familia extinsă, iar tu și partenerul va trebui să vă gestionați foarte bine timpul ca să puteți împăca ambele tabere. S-ar putea ca unele mici dispute să apară la aceste evenimente și să fiți prinși la mijloc. Dacă ești singură, cel mai bun sfat al astrelor este să nu-ți mai faci griji. Te-au deranjat mai multe gânduri referitoare la situația ta romantică și îți faci mai mult rău decât bine. Lasă planul Universului să se deruleze și doar trăiește fiecare clipă!

RAC

Vei primi răspunsuri la problemele financiare pe care le-ai avut sau analizat în ultima vreme și vei găsi o soluție prin care să-ți sporești eficient veniturile. Vei simți că ești în sfârșit pe drumul cel bun. Dacă ești singură, încearcă să petreci cât mai mult timp participând la diferite evenimente, nu refuza invitații și petrece cât mai mult timp înconjurată de oameni. Destinul ți-a pregătit o surpriză! În relație, evită comportamentele obsesive și încercă să lași mai mult de la tine. Altfel, riști să cauzezi câteva dispute din nimic și să exagerezi anumite situații, ceea ce va face ca săptămâna să fie una destul de stresantă pentru tine și partener.

LEU

Vei fi supusă mai multor cheltuieli decât de obicei în această săptămână. Nu vei face gaură în buget, dar nici nu te vei simți prea încântată în această situație. Colaborările vechi în afaceri s-ar putea să renască, dacă știi să negociezi destul de bine. Dacă ești singură, vei ajunge la anumite concluzii referitoare la viața ta romantică. Acestea se vor simți ca niște revelații, te vei simți ușurată și vei avea mai multă claritate cu privire la ce-ți dorești de la un viitor partener. Leii aflați în relație se vor simți foarte anxioși. Unul dintre motive s-ar putea să fie o întâmplare din trecut care încă le afectează prezentul. S-ar putea ca încrederea acestora legată de această situație particulară să nu fie la un nivel ridicat spre finalul săptămânii, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

În această săptămână, ar trebui să-ți acorzi o pauză și să respiri. Atât. Este indicat să iei mai multe pauze și să ai perioade de reflecție asupra situațiilor sau persoanelor toxice de care te-ai lovit inevitabil în ultima lună. Vei primi mai multe detalii, în curând. Dacă ești singură, unele din acestea s-ar putea să includă persoana sau persoanele cu care flirtai ocazional. Ai face bine să te distanțezi de ele, dacă chiar vor fi implicate, deoarece te vor afecta energetic în mod negativ. În relație, vei simți că bugetul vostru este destul de instabil și vei căuta soluții prin care să diminuezi cheltuielile. Discuțiile punctuale cu partenerul vor fi cea mai bună soluție. Poate este momentul să vă țineți banii separat.

BALANȚĂ

Pasiunile tale te vor ajuta în manifestarea viselor și s-ar putea să primești mai multă claritate în ceea ce privește viitorul. Acesta va părea dintr-o dată plin de lumină și te vei fi înconjurată de un sentiment de nerăbdare și încântare. Dacă ești singură, în această săptămână te vei concentra mai mult pe nevoile tale și vei ignora avansurile unor bărbați. Lipsa lor de inițiativă în ceea ce te privește nu te încântă prea tare și ești conștientă că meriți mai mult, poate chiar de la altcineva. În relație, ți-ai dori ca partenerul să se deschidă mai mult în fața ta și să nu mai aleagă să se confrunte cu anumite probleme pe cont propriu.

SCORPRION

Mai multe detalii despre drumul pe care ai apucat îți vor fi dezvăluite în următoarele zile. Vei putea înțelege, în sfârșit, dacă traseul este bun sau trebuie iarăși reconfigurat. Dacă ești singură și dorești să schimbi acest lucru, săptămâna aceasta este cea bună pentru a acționa în mod direct și fără ocolișuri. Rezultate s-ar putea să te surprindă. În relație, este momentul oportun să faceți pasul decisiv pentru schimbarea pe care vi-o doriți de ceva vreme. Încercați să evitați bârfele și să vă țineți planul discret, deoarece anumite energii negative ale unor persoane destul de apropiate de cuplul vostru s-ar putea să intervină. Va trebui să vă păstrați energia și răbdarea pentru ceea ce urmează.

SĂGETĂTOR

Ești predispusă la disfuncționalități energetice în următoarea perioadă, ceea ce îți va afecta sănătatea fizică destul de tare. Acordă-ți timp să înțelegi lunile ce tocmai au trecut, vara aceasta a fost o vară destul de încărcată pentru tine. În dragoste, dacă ești singură, nu este un moment foarte bună să te avânți într-o nouă poveste de iubire. Nu vei putea dedica destul energie acesteia și te vei simți cumva nesatisfăcută de modul în care ar decurge. Dacă ești într-o relație deja, s-ar putea ca următoarea perioadă va fi ocupată de planificarea unei plecări în străinătate. Veți căuta cele mai bune alternative. Nu uita să vă împărțiți responsabilitățile în ceea ce privește organizarea ca să nu te simți copleșită de toate detaliile.

CAPRICORN

În această săptămână ar fi mai bine să acorzi o atenție deosebită detaliilor din contractele pe care le semnezi sau persoanelor care le acorzi încredere. S-ar putea să fi surprinsă în mod neplăcut sau să descoperi intențiile ascunse ale unei persoane pe care o credeai destul de apropiată. Dacă ești singură, această situație se va reflecta și în viața ta amoroasă și nu vei mai fi atât de deschisă față de persoanele noi care-ți ies în cale. Vei simți că tot ce vor este să te păcălească și să-ți înșele încrederea. În relație, va trebuie să ții ochii deschiși. Mai multe detalii despre un eveniment din trecut s-ar putea să apară și va ține doar de tine cât de tare le vei lăsa să-ți influențeze anumite decizii cu privire la viitorul relației.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este o săptămână destul de instabilă pentru tine. Pe o parte, vei avea cheltuieli neașteptate care îți vor afecta bugetul destul de tare, dar în același timp vei primi oferte foarte bune bazate pe progresul tău din ultimele luni. În viața romantică, singurătatea ta va fi alungată doar dacă vei găsi echilibru între intuiție și rațiune. Înțelegi mai multe despre situația ta actuală și vei putea lua deciziile cele mai potrivite spre finalul săptămânii. Vei descoperi că trebuie să te pui pe tine pe primul loc. Sacrificiul nevoilor tale personale pentru bunăstarea celorlalți nu va mai funcționa. În relație, această schimbare de atitudine s-ar putea să ducă la un conflict destul de aprins. Este posibil să realizezi că relația voastră se apropie de sfârșit.

PEȘTI

Este foarte posibil ca până la finalul verii să fi conștientizat ce este benefic și ce este toxic pentru tine. Acum toamna începe cu tine mult mai deschisă față de ceea ce știi că trebuie păstrat în viața ta. Săptămâna aceasta vei finaliza ultima etapă a curățeniei spirituale și îți vei crea o nouă rutină care să-și acomodeze mai mult noul stil de viață. Dacă ești singură, nu vei căuta o nouă persoană acum. Vei simți că ai nevoie să-ți acorzi mai multă atenție înainte să lași noi prezențe în jurul câmpului tău energetic. În relație, s-ar putea ca partenerul să agite apele cu o situație în trecut și să o interpreteze într-un mod eronat. Încearcă să clarifici totul cu calm.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---