Horoscop

Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 25 iun. 2023, 17:15

Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Pentru nativele singure din zodia Berbecului urmează o perioadă energică și aglomerată, plină de evenimente și de oameni noi. În toată această alergătură, este foarte posibil să descoperiți și un nou interes romantic. Mare atenție la cum vă gestionați timpul! Pentru cele aflate în relație, veți participa la multe evenimente alături de partener, începând cu luna iulie. Fie că sunteți prezenți la mai multe nunți sau petreceri, fie că sunt simple adunări relaxate în familie, toți ochii vor fi pe voi și oamenii din jur vă vor analiza dinamica de cuplu!

TAUR

Pentru cele singure, așteptarea continuă. Se pare că ceea ce vă doriți de la un partener este foarte specific și nu foarte mulți pețitori au calitățile pe care le căutați. Nu vă pierdeți speranța, curând veți cunoaște bărbatul ideal. Pentru cele într-o relație, în săptămâna aceasta, apar mai multe discuții pe teme financiare. Doriți să reevaluați modul în care sunt distribuite cheltuielile și să măriți suma de bani economisiți. Aveți în planurile de viitor apropiat o dorință care necesită fiecare bănuț.

GEMENI

Gemenii vor simți că trebuie să depună mai mult efort în ceea ce privește relația lor. Comunicarea dintre parteneri devine mai puțin rațională, iar cei doi se vor lăsa conduși de emoțiile puternice. Compromisul și încercările de a nu exagera micile conflicte vor fi cea mai bună soluție în această săptămână. Gemenii singuri nu se bucură nici ei de foarte mult noroc. Este foarte posibil să conștientizeze că s-au atașat prea mult de o persoană neserioasă sau cu care nu împărtășesc aceleași viziuni și să se simtă loviți de un val de dezamăgire profundă, potrivit Garbo.

RAC

Prezența Soarelui și a lui Mercur în zodia natală aduce în următoarea perioadă o serie de beneficii Racilor. Cei singuri strălucesc și atrag atenția fără prea mare efort și pare că dintr-o dată au devenit maeștri ai artei seducției. Pentru cele aflate în relație, comunicarea se desfășoară fără obstacole și chiar reușesc să schimbe părerile partenerului. Cuvintele lor ating punctele care trebuie, iar partenerul are în plan să le pregătească o surpriză sau un cadou special pentru ziua de naștere.

LEU

Pentru Lei, se anunță o perioada încărcată energetic și extrem de pasională. Leoaicele singure vor avea parte de mai multă atenție din partea bărbaților și vor avea un apetit crescut în ceea ce privește pasiunea și romantismul și vor căuta să-și satisfacă fiecare poftă. În relație, s-ar putea să-și surprindă partenerul cu acest nou nivel al pasiunii. Partenerul se va adapta repede cerințelor și veți putea să trăiți clipe de neuitat în doi. Prietenii apropiați vor sesiza și ei îmbunătățirea situației dintre voi doi și vă vor cere sfaturi

FECIOARĂ

Astrele îți oferă o pauză. Pentru cele singure, este o perioadă așteptată de foarte mult timp în care se pot concentra pe timpul petrecut alături de cei dragi sau ele însele. Reușesc să facă o schimbare de look, să înceapă o nouă rutină de îngrijire sau să înceapă un nou hobby. Pentru cele aflate în relație, micii nori de tensiune acumulați în ultima perioadă încep să dispară încet și pare că relația a revenit pe o linie de plutire. Moralul este încă ușor scăzut, dar se va ridica treptat în zilele ce urmează.

BALANȚĂ

Pentru Balanțele singure, obiectivele setate pe termen lung încep să prindă ușor-ușor contur. În această perioadă, recomandarea noastră este ca deciziile pripite sau grăbite să nu fie făcute, mai ales în ceea ce privește viața romantică. Acest tip de decizii poate să dezechilibreze rapid situațiile personale și să anuleze procesul făcut. Pentru Balanțele aflate în relație, veți simți o presiune foarte mare să luați o decizie. Această decizie în cuplu trebuie analizată foarte bine deoarece nu mai poate fi schimbată. O discuție serioasă și o listă de argumente pro și contra vă pot scoate din impas.

SCORPION

Scorpionii singuri simt foarte acut nevoia unui nou început! Își doresc mai mult ca niciodată o poveste de dragoste ca în filme, plină de pasiune și fără momente plictisitoare. Totuși, aceste relații pot deveni foarte ușor medii nu tocmai sănătoase, încărcate de iluzii și pot sfârși la fel de tare cum au început. Pentru Scorpionii aflați în relație, sfârșitul lunii poate aduce anumite concluzii neplăcute, pe care nativii fie nu le-au văzut venind, fie pur și simplu au ales să le ignore când încă puteau fi remediate.

SĂGETĂTOR

În relație, vă bucurați de distracție în doi, ceea ce priește personalității curioase și entuziasmate a Săgetătorului. Luați parte la un eveniment exact pe placul vostru și pe care l-ați anticipat tot anul. Prietenii vă vor lăuda energia și se vor întreba cum de sunteți mereu cuplul care întreține cel mai bine atmosfera. Săgetătorii singuri simt din partea grupului de apropiați o oarecare presiune în ceea ce privește viața amoroasă. Grupul de prieteni și familia și-ar dori să-i vadă într-o relație serioasă și să renunțe la situațiile de doar câteva săptămâni.

CAPRICORN

În relație, Capricornii trec în această săptămână printr-o luptă a voinței cu partenerul lor. Au păreri contradictorii asupra unei situații și vor să demonstreze unul altuia că au dreptate. Ca în cele mai multe conflicte, adevărul se află undeva la mijloc, iar problema trebuie abordată cu diplomație. Capricornii singuri sunt în această perioadă foarte greu de mulțumit. Pare că orice încercare romantică nu îi impresionează și îi lasă mai degrabă dezamăgiți. În unele cazuri este posibil să aibă așteptări prea mari și să exagereze gravitatea defectelor persoanei cu care flirtează.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se simt în această perioadă copleșiți de stres și au nevoie de mai mult sprijin emoțional din partea partenerului. Își doresc foarte mult o ocazie să evadeze din viața de zi cu zi câteva zile și să retragă într-o minivacanță cu partenerul, unde să fie deconectați de tehnologie și muncă. Vărsătorii singuri își pregătesc vacanța cu atenție și speră să se întoarcă din aceasta și cu interes romantic sau să avanseze o situație de flirt în ceva mai mult cu o persoană din cercul apropiat. Este foarte posibil să se ivească ocazia.

PEȘTI

În relație, unii Pești simt că și-au găsit sufletul pereche și așteaptă să treacă la un capitol în relație. Fie că planurile de viitor se conturează deja sau sunt doar încă la stadiul de idee, nativii acestui semn zodiacal se simt foarte împăcați și împliniți. În schimb, Peștii singuri, după o perioadă în care au avut inima frântă și așteptările neîndeplinite, pare că vor să pună dragostea în cui în această vară și să se concentreze pe nevoile lor sufletești. Această perioadă de introspecție se poate dovedi foarte benefică și să îi ajute să-și recalibreze setul de valori.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---