Horoscop

Horoscopul iubirii 10-16 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 09 apr. 2023, 12:24

Horoscopul iubirii 10-16 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Stas Ponomarencko/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă te afli într-o relație, e posibil ca în cursul acestei săptămâni să fii nevoită să gestionezi o situație legată de acte. Poate că are legătură cu planurile voastre de viitor, așa cum ar fi o viitoare căsătorie sau achiziționarea unei locuințe. Oricum ar fi, este esențial să cooperați și să lăsați orgoliile deoparte pentru că este necesară munca în echipă. În cazul în care nu ai o relație, dar ți-a atras atenția cineva, există posibilitatea ca temperamentul tău să o ia pe dinainte și să spui lucruri pe care nu le crezi, de fapt, iar cealaltă persoană s-ar putea simți băgată la colț. Nu lăsa gura să ți-o ia pe dinainte.

TAUR

În cazul în care ai un partener, e posibil să te afli la o răscruce de drumuri și să decizi dacă vei lăsa această relație să evolueze sau să îi pui capăt de tot. E foarte important să nu te avânți cu capul înainte și să iei o decizie mânată mai degrabă de rațiune decât de inimă care are obiceiul să te mintă și să aleagă drumul mai ușor. Dacă ești singură, destinul îți poate scoate în cale o persoană care pare că bifează aproape tot ce ți-ai dorit de la un potențial partener. Chiar dacă ești tentată să te arunci cu capul înainte în această poveste, ideal ar fi să îi dai timp și să fii sigură că ești obiectivă nu doar cu calitățile acestui om, ci și cu defectele sale.

GEMENI

Pe 10 aprilie, Venus, Planeta Iubirii va intra în semnul tău. Chiar dacă pentru alți nativi se poate dovedi a fi o provocare, ție îți va face ordine în viața sentimentală. Dibaci, isteț și chiar hoțoman, Mercur va funcționa ca un filtru și va scoate din viața ta toate acele relații care ți-au rămas mici, care nu îți mai servesc și care te țineau pe loc. Indiferent dacă ești singură sau dacă ai un partener, trebuie să știi că ce e menit pentru tine va rămâne în viața ta, dar ce trebuie să iasă, va ieși cu orice preț.

RAC

În această perioadă, ești emotivă și ai nevoie de mai multă afecțiune ca oricând. Dacă ai un partener, este săptămâna ideală pentru a întări conexiunea dintre voi, pentru a vă apropia și pentru a face planuri de viitor. În cazul în care ești singură, în jurul tău va pluti un magnetism aproape irezistibil. Desigur, nu ai avut niciodată o problemă în a atrage un partener, dar atunci când vine vorba să alegi, lucrurile se îngreunează. Prin urmare, dacă ți-a atras atenția cineva, ai un pic de răbdare cu această legătură. Lasă lucrurile să curgă natural, iar timpul își va spune cuvântul.

LEU

După o perioadă agitată în care nu v-ați pus neapărat pe locul întâi în propriile vieți ca și cuplu, urmează o săptămână în care cădeți de acord că trebuie să faceți din relația voastră o prioritate. Săptămâna aceasta este despre cum te poți apropia mai mult de partenerul de viață, despre cum să fiți voi doi în momentul prezent și cum să petreceți timp de calitate împreună, fără a fi distrași de alte preocupări. Weekendul vă găsește liniștiți și mai îndrăgostiți ca niciodată și, deși veți petrece timp și alături de alți membri al familiei, bucurându-vă de sărbătorile pascale, între voi este o energie frumoasă, pozitivă, de iubire, pe care o transmiteți și în jurul vostru. Dacă ești single, săptămâna aceasta primești niște urări sau vești din partea unei persoane din trecutul tău. Te vor răscoli, însă în același timp îți vor oferi niște răspunsuri pe care le așteptai de mult și care vor facilita procesul tău de iertare, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Dacă ești într-o relație care nu a început de mult timp, s-ar putea să ai parte de niște revelații săptămâna aceasta și să descoperi în sufletul tău niște emoții mai puternice decât ți le imaginai. Încetează să mai fii atât de critic cu persoana iubită și să îți recunoști sentimentele față de ea, dar și faptul că iubirea ta crește în intensitate pe măsură ce cunoști mai bine și îți apropii această persoană. Poate că ai început această relație ca pe un joc sau nu ai luat-o în serios, dar destinul îți arată că nimic nu este întâmplător pe lume și că această întâlnire a fost de fapt providențială. Dacă ești single, spre sfârșitul acestei săptămâni sunt șanse foarte mari să cunoști o persoană nouă prin intermediul prietenilor tăi. Te simți atât de puternic atrasă de ea și simți o conexiune atât de intensă între voi încât te și sperie acest lucru.

BALANȚĂ

Poate ești single și simți că nu ai nevoie de nimeni ca să te facă fericită, însă săptămâna aceasta pot apărea niște șanse extraordinare (foarte probabil prin intermediul jobului și al rețelei tale socio-profesionale) de a cunoaște o persoană care este pe aceeași lungime de undă cu tine. Simți că radiezi lângă ea, ești numai cu zâmbetul pe buze și te simți protejată și în siguranță atunci când este lângă tine. Nu te grăbi să spui “nu” acestei șanse sau, din contra, să te arunci într-o relație, ci lasă lucrurile să se desfășoare și să dezvolte natural, în propriul ritm și să vă cunoașteți mai bine. Dacă ești într-un cuplu sau căsătorită, săptămâna aceasta este una fericită și pasională pentru tine. Ai o perioadă mai lejeră la locul de muncă, ceea ce îți oferă mai mult timp pentru a fi alături de partener și a construi momente romantice în doi și mai multă intimitate.

SCORPION

Ai niște discuții la începutul săptămâni legate de unele cheltuieli suplimentare în cuplul și familia voastră și aspectul financiar și practic al relației voastre este adus în prim plan. Poate că nu este tocmai plăcut, dar este necesar și util și puteți comunica despre banii din cuplu într-un mod calm, lucid și sănătos. Faceți planuri financiare și luați decizii pe termen scurt și lung în legătură cu acele aspecte în care trebuie investit mai mult material (poate renovarea locuinței, școala copilului, o călătorie în doi etc). Spre sfârșitul săptămânii, vă detașați de orice situație mai tensionată și vă bucurați pur și simplu de compania rudelor și a prietenilor, de voi doi și de viață. Dacă ești single, ai parte de o săptămână frumoasă și plină din punct de vedere social, cu multe întâlniri în familie și cu prietenii. Sufletul tău radiază de bucurie, savurează pur și simplu momentul prezent, iar tu te simți complet detașată și vindecată de trecut. De aceea, faptul că te va contacta o persoană din trecut nu te va mai afecta ca altădată.

SĂGETĂTOR

Deși vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu cei dragi, plănuind vizite împreună cu persoana iubită, totuși ajungi să constați că sunt multe lucruri care nu îți intră în voie și că cel mai bine ar fi ca aceste vizite să fie cât mai scurte, astfel încât să îți satisfacă nevoia de revedere, dar să dureze cât să nu înceapă certurile. Tensiunile pot cuprinde și relația cu partenerul de viață, care este posibil să îți facă unele reproșuri. Încercă să îți păstrezi voia bună și să nu lași să te afecteze toate mărunțișurile vieții. Probleme din trecut par să revină acum în cuplu, așadar este bine să gestionezi cu calm situațiile. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, în această săptămâna astrele spun că șansele sunt destul de mici. Probabil vei dori să petreci mai mult timp cu familia sau cu acei câțiva prieteni pe care îi ai la suflet.

CAPRICORN

Chiar dacă simți că încă mai ai multe lucruri de făcut, totuși vei ști să te bucuri de o minivacanță în această perioadă, alături de persoană dragă. Vei da grijile la o parte și te vei deconecta de tot ceea ce te neliniștește în viață, lăsând loc iubirii să te cuprindă. Micile surprize ale partenerului te vor binedispune și veți reuși să vă reconsolidati relația de cuplu, clădind amintiri frumoase și prețioase pentru sufletele voastre, chiar dacă vorbim și de o escapadă în doi de numai câteva zile. Dacă ești în căutarea marii iubiri, rămâi cu antenele ridicate, căci este posibil să treacă pe lângă tine ori prin anturaj o persoană cu al cărei suflet rezonezi profund și ar fi păcat să treacă neobservată.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă foarte multe schimbări în viața de cuplu nu apar, veți întâlni totuși mici și multe obstacole care vă obosesc și vă pot determina să vă certați. Ca și când orice ați încerca să faceți, să va spuneți, să va oferiți, nu iese din prima. Mesajele ajung stâlcite de la unul la celălalt, gesturile sunt stângace și mai degrabă gafați decât să reușiți un gest tandru, intențiile bune sunt blocate de obstacole, parcă nimic nu se leagă, parcă totul este distorsionat. Sfatul astrologului este să rămâi pe val, chiar dacă te zdruncină bine, să îți păstrezi calmul și viziunea optimistă, să cauți adevărul între voi și să nu încerci să fac lucrurile să pară ceea ce nu sunt. Căci iubirea îți dă câteva teste karmice, iar dacă îți asculți sufletul și intuiția vei reuși să treci cu bine peste această perioadă. Dacă încă îți aștepți jumătatea, încercă să rămâi tu însăți când cunoști alte persoane. Orice mască, oricât de frumoasă ar fi, nu te ajută decât să atragi oamenii nepotriviți.

PEȘTI

Se pare că partenerul de viață și familia nu fac decât să te răsfețe, ceea ce te ajută să te bucuri de câteva zile minunate, care să îți încarce bateriile și să îți liniștească sufletul. Vei savura prezența celor pe care îi iubești, iar timpul petrecut alături de partenerul de viață și familie scrie amintiri valoroase pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de viață, de iubire, de tot ceea ce primești, căci viața ta este o binecuvântare. Dacă îți cauți iubirea, nu te vei grăbi să te aventurezi în vreo relație. Te împaci bine cu ține însăți și, deci, cu singurătatea și nu vrei să te legi la cap fără să te doară. Poate că totuși cineva te va face să ridici sprânceana.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---