Horoscop

Horoscopul săptămânii 15 - 21 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 15 mai 2023, 13:46

Horoscopul săptămânii 15 - 21 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, în această săptămână vei simți un avânt de de entuziasm și pasiune în viața ta amoroasă. Acesta este un moment minunat pentru a socializa mai mult și pentru a cunoaște oameni noi. Natura ta îndrăzneață și încrezătoare te va face foarte atractivă pentru potențialii parteneri. Dacă ai un partener, s-ar putea să vă simțiți puțin neliniștiți în relația voastră care pare că a intrat încet, încet într-un con de rutină. Fă-ți timp pentru a-ți comunica nevoile și dorințele cu partenerul tău și lucrați împreună ca o echipă pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

TAUR

În cazul în care nu ai un partener, e posibil să te simți destul de precaută atunci când vine vorba de o potențială relație. Trebuie doar să ai un pic de încredere în Univers că persoana potrivită va veni atunci când va fi momentul potrivit. Între timp, acordă-ți ție mai multă atenție și reconectează-te la nevoile și dorințele tale personale. Dacă ai deja o relație, săptămâna începe cu un sentiment sporit de loialitate față de partenerul tău. Te simți mai apropiată ca oricând de acesta, dar este esențial să te asiguri că îți exprimi deschis nevoile și dorințele în cadrul acestei relații.

GEMENI

În această săptămână, te simți foarte încrezătoare în forțele tale și ești dispusă să ieși din zona de confort, ceea ce te poate ajuta să te conectezi mai ușor cu potențiali parteneri. Fii deschisă către experiențe noi și nu-ți fie teamă să spui DA cuiva care e departe de tiparul tău de partener. S-ar putea să fii surprinsă. Dacă ai deja o relație, vei traversa o perioadă de evoluție și deschidere emoțională. Folosește această energie pentru a-ți aprofunda conexiunea și pentru a construi o bază mai puternică de încredere și intimitate în relația ta.

RAC

Dacă ești singură, în această săptămână ar fi indicat să te concentrezi mai degrabă asupra propriei persoane. Dacă în sufletul tău există încă o rană din trecut, e posibil ca aceasta să te țină pe loc într-un fel sau altul. Ai un pic de răbdare cu tine și oferă-ți timpul de care ai nevoie. În cazul în care ai o relație, prima tentație ar fi să ascunzi sub preș orice nemulțumire. După cum bine știi, o astfel de strategie va veni mai târziu cu o notă de plată foarte mare, așa că trebuie să găsești curajul să spui lucrurilor pe nume, potrivit Garbo.

LEU

Latura ta pragmatică primează la începutul săptămânii în defavoarea celei romantice și ești setată să rezolvi acele probleme practice care țin de locuința și de căminul vostru. Faci așadar planuri pentru a pune casa în ordine și încerci să îți implici și partenerul în aceste activități. Familia ta este foarte receptivă la nevoile tale și fiecare membru te ajută și susține cum poate el mai bine, în funcție de programul individual. La sfârșit de săptămână aveți însă timp și să vă relaxați și să participați la o reuniune - fie de grup, fie în familie, în care veți socializa și vă veți simți foarte bine, ba chiar veți afla vești noi legate de persoane dragi. Dacă ești single, energiile astrale se aliniază în favoarea ta astfel încât tu să explorezi noi posibilități în dragoste. Pot apărea surprize fermecătoare din partea universului și să cunoști o persoană interesantă prin intermediul cercului tău de cunoștințe. Este important să comunici clar și autentic cu această persoană și să îți deschizi inima către dragoste.

FECIOARĂ

Ai parte de o săptămână agitată din punct de vedere emoțional și dacă nu ai grijă, se poate naște o prăpastie între tine și partenerul de viață. Sunteți defazați unul față de celălalt și pare că vă doriți lucruri diferite de la viață și de la dragoste. În relațiile bine sudate, în care iubirea este autentică și are întâietate binele cuplului peste orice altceva, aceasta este doar o toană a universului și vă veți împăca rapid. Dar în acele relații “complicate” sau unde sentimentul de iubire nu a avut timp să se sedimenteze foarte bine, putem vorbi însă de o despărțire sau de o separare de drumuri în această săptămână. Compromisul poate funcționa doar dacă este de ambele părți, altfel se vor naște niște frustrări foarte mari. Nativii Fecioară single au parte încă de la începutul săptămânii de niște drumuri scurte sau întâlniri cu niște cunoscuți în care li se fac niște dezvăluiri neașteptate despre o persoană pe care au iubit-o în trecutul lor. Îi tulbură cumva ceea ce aud și gândurile lor se învârt toată săptămâna în jurul acestor vești.

BALANȚĂ

Ești mai sensibilă decât de obicei în această săptămână, te simți obosită fiindcă ai avut o perioadă aglomerată la locul de muncă și mai multe responsabilități de gestionat decât de obicei. Visezi să ai mai mult timp pentru tine, să dormi mai mult, să te ocupi mai mult de pasiunile tale, să ai mai multe momente în care să fii doar tu cu tine. Partenerul îți înțelege însă nevoile și îți atrage atenția asupra lor, creându-ți cele mai bune condiții pentru a te regenera fizic și emoțional. Se va ocupa el de acele îndatoriri comune, va prelua și din ale tale și te va ajuta să te bucuri de câteva zile mai libere. Dacă ești o Balanță single, ai parte de o săptămână frumoasă, de ieșiri minunate cu prietenii, de momente în care râdeti, glumiți, petreceți și vă simțiți bine depănând amintiri împreună. Un flirt inocent de la sfârșitul săptămânii se poate transforma în ceva mai mult decât ți-ai imaginat.

SCORPION

Ai nevoie de mai multă afecțiune și timp din partea persoanei iubite și s-ar putea să te simți neglijată săptămâna aceasta, să simți că nu ți le oferă în cantitatea sau calitatea de care ai avea tu nevoie. Ca atare, ai tendința de a face unele reproșuri, dar partenerul tău de viață este foarte calm și vine el în întâmpinarea nevoilor tale. Îți demonstrează că este acolo pentru tine, că te iubește și că poți găsi tot confortul și stabilitatea de care ai nevoie în brațele sale. Nativii Scorpion single nu sunt chiar în dispoziția vieții lor săptămâna aceasta, astrele predispun la schimbări de dispoziție și tendința de instabilitate emoțională. Sunt irascibili, nervoși și au unele nemulțumiri interioare care sunt pe punctul de a ieși la suprafață în niște contexte nepotrivite. Încearcă să te echilibrezi, să îți înțelegi emoțiile și să faci pace cu tine căci altfel vei atrage în jurul tău potențiali parteneri care nu sunt deloc ceea ce trebuie pentru tine.

SĂGETĂTOR

Este posibil ca unele aspecte ale relației de cuplu să te nemulțumească sau să te supere, însă e bine să mai renunți la critică și să mai lași de la tine, căci poate și partenerul de viață trece prin momente dificile, când nu își gestionează bine stresul și refulează în crize de furie. Poți să îi arăți mai multă înțelegere și poți încerca să lucrezi mai mult la menținerea armoniei în cuplu, chiar dacă uneori simți că e nedrept sau că îți calci pe propriile principii. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, spre finalul săptămânii ai putea întâlni o persoană care să îți pună inima pe jar. Nu ai încă hotărârea să faci primul pas, dar te vei gândi serios la posibilitatea unei relații.

CAPRICORN

Ai poftă să încerci lucruri noi în relația de cuplu și acestea le poți demara în orice domeniu care vă leagă, de la noile picanterii din dormitor și până la călătorii sau localuri cu specific pe unde să vă petreceți serile sau weekend-urile. Este posibil să vă înscrieți împreună și la cursuri, ori de hobby, ori pentru a vă perfecționa într-o direcție. Dacă nu ai găsit încă jumătatea în iubire, ai șanse mari să întâlnești un necunoscut care să îți atragă atenția. Este bine să ieși cât mai mult, să ai o viață socială bogată, căci astrele îți dau noroc, dar nu ți-l bagă și în traistă.

VĂRSĂTOR

Pentru tine aceste zile sunt pline de responsabilități care țin mai degrabă de muncă sau elemente administrative, de studii, încât abia dacă îți mai rămâne timp pentru viața de cuplu. Iar în puținul timp petrecut în doi simți că oboseala te cam răpune, astfel că energia ta pentru relație este cam scăzută. Discută deschis cu partenerul de viață despre situațiile prin care treci și nevoile tale, ca să te înțeleagă mai bine și să nu se simtă neglijat. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, în această săpătămână astrele aduc șanse medii de a întâlni pe cineva interesant. Este însă posibil ca tocmai printre contactele tale de muncă să existe cineva care să îți atragă atenția în mod deosebit. Vei încerca să cunoști mai bine acea persoană, însă nu te vei arunca cu capul înainte.

PEȘTI

Chiar dacă traversați o perioadă încărcată și stresantă la locul de muncă, reușiți să vă detașați de grijile cotidiene și să va concectați cu persoana iubită. Aveți puterea să organizați tot felul de evenimente fie intime, fie alături de alți prieteni sau în deplasare, astfel încât să aduceți diversitate atmosferei de cuplu, să sădiți noi amintiri minunate, să născociți experiențe faine și să alungați rutina care adesea erodează energia cuplurilor. În cazul în care singurătatea nu-ți dă pace, tot ce putem să îți spunem este să ieși din casă, căci sufletul pereche nu va veni singur să îți bată la ușa. Vestea bună este că astrele îți aduc mari șanse de a te îndrăgosti, așadar ieși din casă, petrece cu prietenii, călătorește și viața ta emoțională se va îmbunătăți considerabil.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---