Horoscop

Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Ce îi așteaptă pe nativi în acest an pe plan amoros

schedule 23 feb. 2023, 14:18

Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Ce îi așteaptă pe nativi în acest an pe plan amoros
Selenit/Shutterstock

Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023. Anul 2023 este plin de surprize și de noi oportunități pentru fiecare persoană în parte. Horoscopul italian al Dragostei vine cu noi emoții și sentimente care învăluie fiecare nativ în parte în magia dragostei. Iubirea, sentimentul cel mai nobil, aduce în 2023 noi încercări și noi momente unice pentru cei care sunt gata să-și deschidă sufletul în fața acestor emoții.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 și care aparțin Grupului A

Pentru această tipologie a horoscopului italian, 2023 se anunță a fi un an complex, abundent, cu urcușuri și coborâșuri în iubire, dar mai ales cu unele momente cheie și revelații extraordinare care pot schimba destine sau traiectorii de viață. Poate că energia acestui an poate fi uneori copleșitoare sau percepută ca fiind prea mult pentru această zodie, însă ea este una pozitivă și conține un strop de magie în ea atunci când învață să se alinieze corespunzător la capacitățile sale și să o fructifice în consecință.

Deși începutul anului poate începe cu unele dificultăți la nivelul cuplurilor în care sunt implicați acești nativi, poate chiar cu unele discuții în contradictoriu în privința planurilor de viitor, a posibilității unei căsnicii sau a unei sarcini, cu sentimentul de nesiguranță, dezamăgire poate sau inima un pic tristă, nu există trasată o linie clară de destin și răsturnările de situații vor fi la ordinea zilei în funcție de gradul de evoluție spirituală a nativilor respectivi.

Prin urmare, în timp ce unii nativi capătă o claritate fantastică asupra circumstanțelor lor de viață și a relațiilor lor de iubire și fac alegeri în cunoștință de cauză, asumare și cu inima împăcată, chiar dacă acest lucru poate însemna o ruptură definitivă sau o separare pentru ei, alții se vor reconcilia cu persoana iubită și își vor reconstrui relația pe noi piloni: ai încrederii, ai familiei și ai respectului. Una peste alta, începând cu cea de-a doua jumătate a anului, clopotele de nuntă pot bate în ambele cazuri și unele întâlniri predestinate pot schimba viață celor single, dar care și-au deschis inimile către o nouă iubire.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 și care aparțin Grupului B

Pentru tipologia B a horoscopului italian, 2023 mizează mult pe elementul imprevizibilului, al capacității de exprimare și al regăsirii suflului vital al vieții înainte de a-l re(căuta) pe cel al iubirii. Astfel, pentru nativii single al acestei zodii, 2023 se va simți ca fiind un an eliberator din punct de vedere karmic și emoțional, un an al regenerării, al explorării de sine, poate chiar aventuros și plin de experiențe frumoase și noi pentru o bună parte din nativi. O undă de pozitivitate plutește deasupra acestui an pentru această zodie. Nativii cu o karmă grea reușesc să își depășească condițiile și limitările de destin, explorând noi dimensiuni ale vieții lor, detașându-se de trecutul lor și îndrăznind să își construiască un nou viitor. Astfel, pentru aceștia anul le oferă multiple oportunități de a călători mai mult, de a interacționa cu persoane noi, de a cunoaște noi culturi și de a-și îmbogăți nu doar cunoștințele, ci și emoțiile.

Noi sclipiri de iubire se înfiripă în sufletul multora și unii nativi single vor cunoaște ca din senin, prin jocurile de circumstanțe ale destinului, o persoană care le va schimba modul în care privesc viață. La fel de posibil este ca relația cu aceasta să evolueze rapid către o relație stabilă și chiar către întemeierea unei familii în acest an. În privința celor aflați deja în căsnicii sau în relații de termen lung, inventivitatea și creativitatea sunt cuvintele cheie care le vor caracteriza evoluția relațională cu partenerul de viață. Este intensificată dorința acestor nativi de a se bucura din plin de conexiunea cu partenerul de viață, de a-și anima viața conjugală prin mici surprize, călătorii în doi, mai mult romantism și mai multă pasiune.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 și care aparțin Grupului C

Pentru tipologia C a horoscopului italian, 2023 aduce un plus de maturizare emoțională, nenumărate ocazii de se dezvolta individual și în cuplu, de a iubi, dar și de a se responsabiliza și a-și asuma un nou rol în viața acestora. 2023 este un an dinamic și în mișcare pentru această zodie, cu un ecou transformator de-a lungul întregului an, mai ales că în viața mai multor nativi din această zodie există posibilitatea apariției unor mari schimbări sau transformări indiferent că ne referim la schimbarea statutului marital, la schimbarea jobului, la mutarea într-o altă țară sau oraș sau la trecerea la statutul de părinte. Cert este că acești nativi vor fi nevoiți să se reinventeze, să facă mai mulți pași înainte pentru a-și putea cuprinde nouă viață și a face față schimbărilor care o străbat, dar o vor face cu bucurie, cu entuziasm, însuflețiți de determinare, curaj și voința de a deveni niște oameni mai buni și mai iubitori pentru cei dragi.

De asemenea, succesul în afaceri al partenerului de viață le va aduce mai multe beneficii și vor putea să își îmbunătățească viața de familie și să implementeze unele visuri la nivel familial precum decorarea locuinței sau achiziționarea uneia mai spațioase. Pentru nativii single, vor apărea mai multe oportunități de întâlniri romantice și de a se conecta emoțional cu o persoană față de care se simt puternic atrași și față de care simt fluturași în stomac. Depinde de aceștia însă cui acordă timp și șanse reale de a forma un cuplu și de a lăsa acești fluturași să se transforme în sentimente autentice și durabile de iubire.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 și care aparțin Grupului D

Pentru tipologia D a horoscopului italian, 2023 promite mai multă armonie și echilibru, împăcare cu sine și cu cei din jur, o conexiune mai puternică cu cei dragi, o restructurare de sine puternică care permite detașarea și eliberarea de sentimente negative mai vechi care favorizau blocaje și stagnare. În cuplurile căsătorite pe care le formează acești nativi există semnale clare că acest an va fi unul bun și favorabil atâta timp cât vă acordați reciproc atenție, iubire, tandrețe, înțelegere și spațiu unul altuia și nu uitați că cel mai prețios lucru pe care îl aveți este iubirea. Iar această iubire trebuie prețuită, alintată, răsfățată și hrănită zi de zi prin gesturi mici.

Nativii single ai acestei tipologii au renunțat de mult timp să își caute iubirea în mod asiduu și investesc răbdători și încrezători în primele luni ale anului în consolidarea relației lor cu sinele, în vindecarea unor răni mai vechi, în desprinderea de vechi tipare comportamentele care le înfrânau zborul lor către pacea interioară, în iertarea unor persoane din familie sau din anturajul lor care îi triggeruiesc constant. Au renunțat la zbaterile lor emoționale și și-au încredințat fericirea care nu este în puterea lor de control universului. Iar acesta va lucra, într-adevăr, în beneficiul lor, cu precădere în a doua jumătate a anului. Există o tendință ca nativii single să lase oameni noi să se apropie de ei în loc să fie ei cei care îi abordează și este foarte posibil să se îndrăgostească fulgerător de unul dintre pretendenții lor, ba chiar să primească o propunere de căsătorie venind din partea unei persoane care locuiește temporar sau momentan într-o altă țară.

Iubirea în anul 2023 pentru cei născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 și care aparțin Grupului E

Pentru tipologia E a horoscopului italian, 2023 poate fi un an al manifestării și al conectării cu cele mai profunde dorințe de iubire ale tale, un al al întregirii familiale, un an în care înțelegi unde ai greșit în trecut și ce trebuie să faci pentru a atinge echilibrul perfect în parteneriate și relații de iubire în acest an. Dorința nativilor acestei zodii de a fi oameni mai buni, de a fi mai recunoscători pentru tot ce au primit frumos în viețile lor în ultima vreme se traduce printr-o mai mare disponibilitate de a fi lângă celălalt trup și suflet, de a-l susține, de a-l asculta și a-l înțelege și de a funcționa precum un duo perfect în ciuda unor mici divergente ocazionale. La rândul tău, deși vei fi foarte aglomerat pe plan profesional și îți vei simți energia împărțită într-o mie de direcții, vei avea parte de toată susținerea și ajutorul persoanei iubite.

Pe de altă parte, 2023 aduce decizii radicale pentru nativii confuzi în iubire, nehotărâți sau care nu știu încotro să o apuce în privința unei anumite persoane față de care au sentimente amestecate. Ceea ce a început drept o relație nesigură se poate transforma într-o căsătorie sau invers. În aceste cazuri, lucrurile se fac sau se desfac de la sine, situațiile se limpezesc, sentimentele se clarifică și mulți nativi înțeleg ce au de făcut pe mai departe. Alți nativi single, în schimb, învață să își accepte sentimentele și se întorc la o fostă mare iubire pe care nu au putut să o uite niciodată, fiind dispuși să își acorde noi șanse sau să o ia de la capăt, cu toate implicațiile pe care le poate reprezenta acest lucru chiar dacă are loc la vârsta a doua în anumite situații. Vorbim în acest caz de vechi începuturi în iubire, dar care se resimt ca fiind noi, căci profunzimea sentimentelor este una intense. Putem chiar vorbi de reuniunea a două suflete pereche care în sfârșit, după multe obstacole, sunt aduse unul lângă celălalt prin puterea destinului.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---