Showbiz

Madonna, la terapie intensivă. Artista și-a anulat turneul din America de Nord și Europa

schedule 29 iun. 2023, 09:25

Madonna, în vâstă de 64 de ani, se află la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave, a anunțat impresarul său, Guy Oseary. Starul pop și-a amânat turneul din America de Nord și Europa cu ocazia împlinirii a patru decenii de carieră. 

Madonna se află la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave

Potrivit Page Six, artista, care se afla la New York, „a fost găsită în stare de inconștiență și dusă imediat la spital, unde a fost intubată peste noapte“.

O rudă a Madonnei a declarat sub protecția anonimatului pentru Daily Mail că infecția cântăreței a fost atât de gravă, încât familia s-a temut că artista ar putea muri. „În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a spus ruda.

Managerul vedetei, Guy Oseary, a explicat că sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă, fiind internată câteva zile la terapie intensivă. El a transmis că starea artistei se îmbunătățește.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.
În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media.

La începutul lui 2023, Madonna a anunțat că va marca patru decenii de carieră cu un turneu, în perioada iulie-decembrie, în America de Nord și Europa. Printre oraşele incluse în turneu se numără Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam. 

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---