Horoscop

Horoscopul dragostei 8 - 14 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 07 mai 2023, 15:25

Horoscopul dragostei 8 - 14 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Această săptămână stă sub influența Eclipsei de Lună din Scorpion care are darul de a scoate la suprafață lucruri pe care le-ai ținut ascunse. Dacă ai o relație în acest moment, vei trece printr-un moment de conștientizare în ceea ce privește aspectele foarte pragmatice ale vieții în doi. Prin urmare, așteaptă-te la discuții serioase despre finanțele comune sau despre evoluția relației voastre. Dacă ești singură, te vei concentra asupra rănii de trădare din sufletul tău. Este momentul potrivit pentru a vindeca această durere și pentru a reînvăța să ai încredere în oameni.

TAUR

Eclipsa de Lună din Scorpion va scoate la suprafață toate acele frici pe care le ai cu privire la relațiile de suflet. Indiferent dacă ai o relație sau nu, a venit momentul unei decizii finale. Dacă ești singură, e posibil să fii tentantă să dai o nouă șansă unei povești vechi, dar nu ar fi indicat să faci acest lucru dacă nu ești singură că ai vindecat rana de abandon provocată de această relație. În cazul în care ai un partener, vă veți concentra atenția mai degrabă asupra rezolvării unor chestiuni oficiale, care implică documente și persoane din poziții de autoritate. Prin urmare, ar putea fi vorba de pregătiri în vederea unei căsătorii sau, din contră, despre finalizarea unui divorț.

GEMENI

Despre Gemeni se spun foarte multe lucruri frumoase, însă ca toate celelalte zodii, și ei au propria umbră. În cazul tău, unul dintre aspectele umbrei este lipsa de asumare și de responsabilitate. Cu toate acestea, Eclipsa de Lună din Scorpion îți va aduce contextul potrivit pentru a vindeca și integra acest aspect. Prin urmare, dacă ai o relație, e posibil ca această să evolueze în mod natural în următoarele zile. În cazul în care nu ai un partener, probabil că în sufletul tău va răsări sămânța de speranță că ai putea să intri într-o nouă relație stabilă, potrivit Garbo.

RAC

O Lună Plină îți afectează zodia destul de tare, iar Eclipsa din Scorpion va amplifica toate efectele obișnuite ale acesteia. De asemenea, va scoate la suprafață nevoia ta de atenție și va trebui să găsești un echilibru între ceea ce oferi și ce ceri. În cazul în care ai un partener, vei simți nevoia să primești mai multă afecțiune decât în mod normal și dacă nu vei avea parte de acestea, ai putea deveni irascibilă foarte ușor. Pe de cealaltă parte, dacă ești singură, e foarte posibil ca nevoia ta de atenție și de afecțiune să te împingă să iei decizii pe care nu le-ai lua în alt context. Acționează cu atenție și nu te lăsa copleșită de teama de singurătate.

LEU

Dragostea nu ar trebui să fie deloc pentru tine o bătaie de cap săptămâna aceasta și nici un prilej de epuizare sau ceva de “făcut” în plus pe listă, ci o modalitate de a te revitaliza, de a-ți hrăni sufletul cu sentimente pozitive, speranță, bucurie, stabilitate. Iubirea și relația de cuplu ar trebui să fie pentru tine stâlpul tău de sprijin. Dacă acest lucru nu se întâmplă în primele zile ale săptămânii, este bine să ai o discuție serioasă cu tine, dar și cu partenerul de viață. Încearcă să nu mai faci lucrurile din compromis, doar pentru a face celuilalt pe plac și discutați cu toate cărțile pe față despre ceea ce simți în acest moment. Ai foarte multe responsabilități în plus în această perioadă și poate pur și simplu ai nevoie de mai multă susținere, sprijin și implicare efectivă în activitățile domestice. Dacă ești single, avem vești bune pentru tine. Chiar dacă pot fi mici întârzieri pe drum sau se poate întâmpla ca lucrurile să nu aibă loc chiar cum ți-ai imaginat, lasă universul să te surprindă. Ceea ce este al tău este pus deoparte și este în drum spre tine chiar acum. Menține-te într-o vibrație pozitivă ca să accelerezi întâlnirea cu această persoană minunată și potrivită ție.

FECIOARĂ

Dacă ești single, implicată într-o relație confuză sau într-una care pare a nu duce nicăieri, trebuie să știi că săptămâna aceasta astrele joacă un rol puternic de catalizator al unor situații incerte. Lucrurile se aranjează pentru tine astfel încât ai oportunitatea de a lăsa în urmă, fără suferință, ceea ce nu îți este predestinat și de a face pași serioși înspre ceea ce îți este menit în mod divin. Dacă în ultima perioadă nativii Fecioară căsătoriți sau implicați într-o relație s-au concentrat mai mult pe aspecte legate de muncă și afacerile personale, săptămâna aceasta le oferă niște oportunități fabuloase pentru a face din relația lor de iubire o prioritate. Partenerul de viață îi provoacă să iasă din zona lor de confort și să se dăruiască cu totul, iar ei înțeleg că iubirea nu este doar despre amuzament și distracție, ci este ceva mult mai profund, care le poate schimba direcția în viață și îi poate face să evolueze și să crească așa cum nu o face nimic altceva. Prin urmare, fiindcă simt că sunt în locul potrivit și lângă persoana potrivită în propria viață, unii dintre acești nativi își doresc să își ducă relația la un alt nivel și propun căsătoria sau mutarea împreună.

BALANȚĂ

Este cineva special care îți da târcoale în această săptămână, dar nu te simți deloc pregătită să inițiezi sau să intri într-o relație în acest moment. Îți dorești ca mai întâi de toate să faci o curățenie zdravănă în emoțiile și simțirile tale. Te concentrezi pe evoluția ta, pe cum te poți elibera de traumele trecutului și ale fostelor tale iubiri și faci niște analize puternice ale vieții tale. Această persoană însă te place foarte tare, te înțelege, este răbdătoare față de tine și dispusă să te aștepte și să te susțină în procesul de vindecare. Dacă ești o Balanță căsătorită sau implicată deja într-o relație stabilă, încearcă să nu mai fi atât de fixată pe ideile și opiniile tale și lasă loc și partenerului să se exprime. Ascultă cu atenție și alte puncte de vedere, mai ales că vin din partea persoanei iubite. Adevărul este întotdeauna la mijloc. Menține căldura și un ton degajat în comunicarea cu partenerul de viață astfel încât să nu lăsați să se instaleze distanța și să mai eliminați din tensiuni.

SCORPION

Ai o abordare constructivă asupra relației sau a căsniciei tale săptămâna aceasta și acest fapt va influența starea întregii tale familii. Investești timp, atenție și energie pentru a crea un mediu plin de iubire și afecțiune în căminul tău fizic – prin mici schimbări de decor sau achiziționarea de lucruri noi pentru căsuța ta, dar și emoțional – prin crearea unui sentiment de stabilitate, consistență și unitatea între tine, partenerul de viață și copiii voștri (acolo unde există). Spre sfârșitul săptămânii ai parte și de niște întâlniri cu prieteni mai vechi, iar partenerul se va bucura alături de tine de aceste momente frumoase. Simți că aparții în totalitate acestei mici comunități frumoase pe care ți-ai construit-o. O schimbare de mediu poate face minuni nu doar pentru tonusul tău emoțional, dar și pentru extinderea paletei de oportunități de a cunoaște persoane noi. În plus, vei ieși din rutină, te vei revigora și îți vei schimba mindsetul și perspectivele asupra lucrurilor. Astrele spun că prin intermediul călătoriilor săptămâna aceasta este foarte posibil să ai parte de un nou început în dragoste așa că asigură-te că ești în dispoziția potrivită pentru dragoste și fluturi în stomac.

SĂGETĂTOR

În această săptămână ai multă energie și vrei să o împărți cu partenerul de viață, așadar vei face planuri de a petrece cât mai frumos timpul împreună. Poate te gândești chiar la o surpriză ori la un miniconcediu în doi. Ești mai romantică decât de obicei, cee ce va aprinde mai mult flacăra pasiunii în cuplu. Încerca să te axezi pe evenimentele pozitive din relațîe și încercă să eviți critica. Dacă îți cauți sufletul pereche, în această săptămână astrele îți aduc șanse mai mari de a te îndrăgosti. Este posibil ca o persoană întâlnită întâmplător să îți atragă atenția și va trebui să îți pui la treabă imaginația pentru a născoci o posibilitate de a intra în vorbă cu aceasta.

CAPRICORN

Totul se plătește pe lumea aceasta și vei avea grijă să îi reamintești și partenerului de viață. Pentru tine orice acțiune prezintă urmări și cel care o face trebuie să își asume responsabilitatea. Astfel că partenerul va fi tras la răspundere ori de câte ori își încalcă promisiunile și responsabilitățile, căci tu ai obosit să mai lași de la tine și să treci peste, ca și când nimic nu s-a întâmplat. Este o atitudine care îți va aduce satisfacție și împlinire în relație, pentru că vei reuși să trasezi granițe sănătoase în cuplu. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, astrele îți aduc câteva șanse în această săptămână. Nu te vei grăbi însă, nu vei face tu primul pas, ci mai degrabă vei sta la pândă, urmărindu-ți cu atenție prada, pentru a avea siguranță că merită (sau nu) să încerci.

VĂRSĂTOR

Este posibil să te simți nedreptățită în relația de cuplu, primind critici pentru acțiuni sau responsabilități pe care nu ți le-ai asumat sau care îți depășesc posibilitățile. Ai destul de multe lucruri de realizat în fiecare zi, iar ultima perioadă a fost foarte aglomerată pentru tine, astfel că ți-ai fi dorit mai multă înțelegere și apreciere de la partenerul de viață. Sfatul astrologului este să începi să te pui pe tine pe primul loc în relație, astfel încât să simți că ajungi la echilibru și că îți împlinești și ție câteva dorințe. În sens contrar, poți acumula frustrări și puteți ajunge la certuri zdravene. Dacă ești în căutarea unei relații de iubire, astrele ne spun că nu este cel mai potrivit moment pentru iubire în această săptămână. Însă, în funcție de harta astrală personală, ar trebui să rămâi pregătită, căci niciodată nu se știe de unde sare iepurele.

PEȘTI

Se pare că partenerul tău de cuplu este fie prea ocupat, fie concentrat pe bunăstarea personală. Nu încerca să aduci critica în față, ci mai degrabă găsește și tu o modalitate de a vă relaxa împreună, ca să vă recăpătați forțele pentru perioada imediat următoare, când se anunță foarte multe evenimente și responsabilități pentru voi. Dacă nu ești încă implicată într-o relație de cuplu, săptămâna aceasta ai șanse bune să întâlnești pe cineva care să îți stârnească interesul. Poate că nu te îndrăgostești la prima vedere, însă acea persoană cu siguranță te atrage mai mult decât pentru mai mult decât o simplă prietenie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---