Horoscop

Evenimentele astrologice din iunie deschid poarta către un nou început. Destinele vor fi schimbate

schedule 05 iun. 2023, 12:04

Evenimentele astrologice din iunie deschid poarta către un nou început. Destinele vor fi schimbate
Foto: Shutterstock

Nu este întâmplător ceea ce va urma. În iunie Universul ne spune să întoarcem pagina pentru că vom fi întâmpinați de energia frumoasă și plină de putere a Cosmosului. Soarele strălucește puternic, luminându-ne calea și pregătindu-ne pentru tot ce urmează să se întâmple.

Iunie este a șasea luna a anului și, pe lângă faptul că ne luăm rămas bun de la primăvară și facem loc verii în inimile și sufletele noastre, încheiem și prima jumătate din 2023 și pășim încrezători deja în a doua jumătate din an.

Numerologia colectivă pentru iunie 2023 poartă vibrațiile cifrei 4, care înseamnă încredere de sine, stabilitate, putere și securitate.

Teme importante pentru această perioadă:
- protecție;
- ordine și disciplină;
- curaj;
- încredere;
- flexibilitate;
- putere.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din iunie 2023:

Această Lună Plină în Săgetător luminează calea noastră către viitor și ne trezește la viață, scoțându-ne în cale oportunități minunate de evoluție și noi moduri de a ne redescoperi și de a înțelege scopul nostru în această viață.

5 iunie: Venus intră în Leu și este în opoziție cu Pluto

Pe 5 iunie, Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a armoniei, se mută în Leul plin de încredere și pasiune. Acest eveniment ceresc va trezi focul interior din noi, inspirându-ne să îmbrățișăm talentele și dorințele noastre unice. Căutăm adânc în interiorul nostru și ne conectăm inima cu sufletul. Universul ne încurajează ca în această perioadă să profităm de aceste energii, să renunțăm la măști și să ne exprimăm autentic.

Cu toate acestea, această călătorie vine și cu câteva provocări: Venus în Leu se va opune lui Pluto retrograd în Vărsător, creând o tensiune incredibil de puternică între dorința noastră de iubire și conexiune și teama de vulnerabilitate și schimbare. Suntem îndemnați să renunțăm la ideile învechite și la tot ce nu ne mai servește și să ne îmbrățișăm stilul unic de a fi.

11 iunie: Mercur intră în Gemeni și Pluto retrograd reintră în Capricorn

Ziua de 11 iunie vine cu două momente astrologice extrem de importante. Mercur intră în Gemeni și ne invită să explorăm idei noi, să avem conversații sincere și profunde cu oamenii din jurul nostru și să îmbrățișăm puterea vorbelor. Al doilea tranzit important din această zi este cu Pluto, planeta transformării și a renașterii, care retrogradează în Capricorn pentru o ultimă schimbare din acest an. Acesta este un moment încărcat de energie deoarece Pluto va părăsi, în sfârșit, Capricornul după 15 ani (a ajuns în acest semn în 2008, iar în ianuarie 2024 Pluto va intra în Vărsător). Cu Pluto retrograd în Capricorn ni se oferă o ultima oportunitate de a ne concentra pe trecut pentru a ne învăța lecțiile. Timpul se scurge, iar destinele urmează să fie schimbate.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---