Special

Echinocțiul de primăvară aduce putere în viețile noastre. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele

schedule 14 mar. 2023, 09:38

Echinocțiul de primăvară aduce putere în viețile noastre. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele
Foto: Shutterstock.com

Pe 20 martie începe sezonul Berbecului pentru anul 2023, marcând astfel începutul unui nou an astrologic și al echinocțiului de primăvară. Aceste energii aduc cu ele renaștere, reînnoire și un nou capitol al călătoriei noastre.

Sufletele noastre sunt vindecate complet în această perioadă plină de încărcătură energetică aproape magică. Renaștem din suferință așa cum natura renaște primăvara. Cosmosul ne aduce puterea de care avem nevoie pentru a merge mai departe pe drumul vieții - un nou capitol, o nouă șansă la fericire. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele.

Suntem aici, pregătiți trup, suflet și minte pentru un nou capitol al vieții noastre. Echinocțiul de primăvară ne îndeamnă să închidem capitolul geros și întunecat al iernii și să ne trezim sufletele la viață. Ieșim din hibernare, ne întindem aripile și învățăm să zburăm cât mai sus, bucurându-ne de toată căldura din jurul nostru, de magia care se întâmplă, de culorile vesele care ne inundă simțurile.

Ziua de 20 martie este o zi cu o energie incredibil de puternică în Cosmos: avem parte de două evenimente astrologice uriașe - Soarele își încheie ciclul prin semnele zodiacale și o ia de la capăt cu Berbec, primul semn din zodiacul european, dând startul unui nou început. De asemenea, tot pe 20 martie are loc și echinocțiul de primăvară 2022.

Ce înseamnă echinocțiu de primăvară?

Echinocțiul de primăvară este un moment important care marchează dată la care începe primăvara astronomică. Astăzi ziua este egală cu noaptea și de acum înainte ziua începe să crească, în timp ce noaptea va scădea. Dacă în emisfera nordică începe primăvara, în emisfera sudică începe toamna.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---