Showbiz

Tatăl Andrei Măruță, mai sincer ca oricând. Ce a declarat despre ginerele lui: „Ea își trăiește viața”

schedule 16 sept. 2023, 11:16

Tatăl Andrei Măruță, mai sincer ca oricând. Ce a declarat despre ginerele lui: „Ea își trăiește viața”
Sursa foto: Instagram Andra

Tatăl Andrei Măruță a fost mai sincer ca oricând și a făcut câteva declarații despre ginerele său. Ce părere are despre relația fiicei sale cu prezentatorul de la Pro TV.

Tatăl Andrei Măruță, părere sinceră despre ginerele lui

Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie care durează de ani buni, motiv pentru care au ajuns să fie un exemplu pentru persoane din jurul lor. Familia pe care o au este apreciată și respectată și mulți și-ar dori să fie așa, ceea ce aduce un plus de responsabilitate pe umerii lor, având în vedere că sunt urmăriți de milioane de români care nu doar că au cuvinte frumoase la adresa lor, dar îi taxează la cea mai mică greșeală.

Ambii sunt foarte activi în mediul online și nu și-au ascuns niciodată viața privată de ochii curioșilor, ba chiar și-au expus și copiii pe internet, încă din primii lor ani de viață, în ciuda faptului că unii i-au judecat pentru asta. Anii au trecut, iar ei au reușit să demonstreză că legătura pe care o au este una puternică, iar de curând tatăl frumoasei artiste și-a dat și el cu părerea despre ceea ce se întâmplă în casa lor și a fost mai sincer ca oricând.



Bărbatul este fericit că fiica lui și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat despre care ea spune că este soțul perfect și a spus clar că el o crede, când îi spune toate acele lucruri frumoase, dar în același timp consideră că nu are de ce să intervină indiferent de situație, pentru că este viața ei și doar ea este în măsură să decidă. Mai apoi, a dorit să fie clar pentru toată lumea că părere lui despre Cătălin Măruță a fost și va fi una bună, mai ales că știa de la bun început că provine dintr-o familie de foști judecători.

Așadar, Alexandru Mihai nu are nimic de comentat la adresa prezentatorului și se bucură enorm că el și fiica lui are o relație de lungă durată și niște copii superbi, care cresc văzând cu ochii.

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a declarat tatăl Andrei, pentru ego.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---