Showbiz

Cătălin Măruță, surprins de fiica sa pe platourile de filmare. Ce a declarat prezentatorul despre rolul Evei din „Tati Part-Time”

schedule 12 ian. 2024, 14:29

Cătălin Măruță, surprins de fiica sa pe platourile de filmare. Ce a declarat prezentatorul despre rolul Evei din „Tati Part-Time”
Sursa foto: Instagram Catalin Maruta

Cătălin Măruță a fost surprins de fiica sa pe platourile de filmare. Ce a declarat prezentatorul despre rolul Evei din „Tati Part-Time”!

Cum l-a surprins Eva pe tatăl ei

Eva Măruță a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a primit rolul principal în filmul „Tati part-time”. Unii au criticat apariția sa, spunând că a avut această oportunitate, doar datorită faptului că părinții ei sunt Andra și Cătălin Măruță, dar nimeni nu a negat faptul că este un copil talentat, care și-a luat rolul în serios și care s-a descurcat de minune.

Prezentatorul de la Pro TV a vorbit despre fiica sa și despre modul în care a fost surprins de ea pe platourile de filmare. Acesta este mândru de Eva și de tot ceea ce a făcut, ba chiar a spus că a fost foarte responsabilă și nu a întârziat niciodată. Soțul Andrei a descoperit-o pe Eva altfel, a văzut cât de implicată a fost și cât de mult suflet a pus, pentru ca totul să fie perfect, tocmai de aceea îl deranjează enorm toate comentariile de hate pe care le primește copilul lui din partea celor care au mers deja la cinema.

„Să știi că eu mi-am descoperit copilul pe platourile de filmare și când spun chestia asta, o spun cu maximă responsabilitate. Eva mergea pe platourile de filmare fără să întârzie un minut, întotdeauna era extrem de responsabilă. Știe pe nume toți oamenii care lucrează în acest proiect, cu toți avea câte un dans, câte un salut specific.
Acum am descoperit seriozitatea ei la nivelul ăsta, implicarea ei, dorința ei de a fi totul perfect. E incredibil și mă bucur mult de tot că a reușit să facă proiectul ăsta. Chiar am descoperit-o, tu știi ce copil ai acasă, dar când îl vezi plecat un pic în lume și când îl vezi cum se comportă acolo, cum se descurcă și ce lucruri face, te îndrepți puțin și zici «OK, perfect, stai un pic, că nu mai e chiar copilul ăla»”, a declarat Cătălin Măruță, pentru cancan.ro.

Toată familia a mers pentru a o susține pe Eva la premiera filmului care a avut loc la finalul lunii decembrie, iar Cătălin Măruță a avut mari emoții, pentru că este primul proiecte atât de mare din care face parte fiica sa. Eva a avut la rândul ei emoții și și-a dorit ca oamenilor să le placă și să se bucure de el.

„Răspunsul este din suflet «DA», pentru că e primul proiect al Evei de asemenea anvergură și ea are emoții. Îmi doresc foarte tare ca oamenii să se bucure de acest film și să o vadă pe ea exact așa cum este și să transmită aceeași energie pe care a avut-o pe platourile de filmare. Și, de ce nu, lumea când va veni în cinematografe, să zică «bă, a meritat, un film care ne-a făcut să ne gândim și la copilărie, să ne gândim și la ce se întâmplă în ziua de astăzi». E o luptă între parentingul old și new.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---