Showbiz

Ce etnie are, de fapt, Andra: „Pai cum să cânt așa frumos, dacă nu...”

schedule 06 feb. 2024, 07:13

Ce etnie are, de fapt, Andra: „Pai cum să cânt așa frumos, dacă nu...”
Sursa foto: Instagram Andra

Andra a recunoscut ce etnie are, de fapt, în cadrul unui podcast în care a fost recent invitată. Ce a declarat partenera de viață a lui Cătălin Măruță!

Andra, despre etnia pe care o are

Andra este o artistă cunoscută și foarte apreciată la noi în țară, despre fanii eu au impresia că știu totul și că nu ar mai avea cum să îi surprindă. Ei bine, face ea ce face și reușește să le atragă atenția celor care o urmăresc, iar la un moment dat, invitată fiind în cadrul unui podcast, a vorbit despre etnia sa cu Mihai Bobonete.

Vedeta a spus adevărul în fața întregii lumii, fiind conștientă că vocea și talentul ei se datorează etniei pe care o are, în caz contrar nu ar fi cântat atât de frumos după cum chiar ea s-a exprimat. Momentul a devenit viral în mediul online, oamenii fiind surprinși de declarațiile pe care le-a dat vedeta.



„Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.”, a zis Andra.
„Ai ceva?”, a întrebat Bobonete.
„Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă.”, a adăugat artista.
Andra are o carieră de ani buni în spate, este fericită și are piese care au reușit să adune milioane de vizualizări, astfel că indiferent ce ar spune gurile rele despre ea, rare sunt momentele în care este cu adevărat afectată. Cu toate acestea, faptul că fiica ei, Eva Măruță, a primit un val de hate imens după apariția sa în filmul „Tati Part-Time” a deranjat-o pe partenera de viață a lui Cătălin Măruță.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---