Showbiz

Ce echipă ar putea fi eliminată în seara aceasta de la America Express. Anunțul făcut de Irina Fodor: „Trebuie făcută o departajare”

schedule 22 mar. 2023, 10:44

Ce echipă ar putea fi eliminată în seara aceasta de la America Express. Anunțul făcut de Irina Fodor: „Trebuie făcută o departajare”
Sursa foto: YouTube America Express

Ediția din această seară a emisiunii America Express va fi una plină de emoții și de suspans pentru una dintre echipele rămase în concurs, deoarece ar putea veni la pachet cu eliminarea acesteia. Cine a ajuns pe ultimul loc și cine riscă să plece acasă, pe ultima sută de metri!

Eliminare America Express 2023

Au mai rămas câteva zile până când una dintre cele mai urmărite emisiunii de la noi din țară, Amerca Express, va ajunge la final. Cele trei echipe care, în momentul de față, luptă pentru marele premiu pus la bătaie sunt formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Acestea au avut o zi plină, iar una dintre probele pe care erau nevoite să le ducă la bun sfârșit presupunea strângerea unei găleți cu noroi cu propriile trupuri, ceea ce nu a fost deloc simplu.

După ce ajungeau la linia roșie a recipientului, concurenții erau spălați într-un râu murdar de către niște localnici, iar mai apoi erau nevoiți să alerge către locul unde se afla Irina Fodor, unde doar ultima echipă era în pericol de eliminare, în funcție de norocul pe care îl avea. Ei bine, Irina Fodor i-a așteptat cu trei cufere, iar numai unul dintre ele conținea dragonul roșu, ceea ce aduce după sine, în mod evident, eliminarea.

”Orice s-ar întâmplat, doar unul dintre cufere este periculos. Trebuie făcută o departajare, o echipă este prima și o echipă este ultima. Poate să sunteți puțin confuze, nu vreau să vă stricați vibe-ul. De data asta nu trebuie să alegeți, nu sunteți ultimele”, a anunțat Irina Fodor, la America Express.

Prezentatoarea emisiunii a fost pusă pe glume și s-a jucat puțin cu nervii lor, mai puțin cu ai celor ajunși primii și anume Bordea și Cortea. Le-a făcut pe Andreea Bălan și pe Andreea Antonescu să creadă că ele sunt cele ajunse ultimele și chiar le-a pus să aleagă un cufăr, pe care l-au pus înapoi, pentru ca alegerea să fie făcută până la urmă de către Cătălin Scărlătescu și partenera sa de viață, care ar putea fi eliminați în cadrul ediției din această seară a emisiunii de la Antena 1.

”Am ajuns la Irina și am văzut că are 3 cufere, ne-am gândit că suntem ultimele. Asta ne mai lipsea, o cutie în rucsac. Ne-a dat posibilitatea de a alege, am ales-o eu că mereu am avut noroc în emisiunea asta. Apoi ne zice să o lăsăm acolo, nu am înțeles, o țineam noi sau ea? Era așa serioasă și încerca să zâmbească și să ne încurajeze, Calculatorul meu a dat fail, nu am fost ultimele. Să ne bucurăm” , au zis Andreea Bălan și Andreea Antonescu.


”Ia una, oricare, gata. Ce să aleg cufăr? Eu știu că nu sunt bună la asta. Cătălin e ăla senzorial care știe cum le alegem”, a zis Doina Teodoru.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---