Showbiz

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, comparate cu Mike și Iulia Albu. Concurentele s-au certat rău, iar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale

schedule 05 dec. 2023, 08:32

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost comparate cu Mike și Iulia Albu. Concurentele s-au certat rău, iar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce s-a întâmplat în jocul pentru imunitatea mare.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, comparate cu Mike și Iulia Albu

Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu au avut deloc noroc, în jocul pentru imunitatea mare de la America Express. Fiind ultima etapă din Ecuador, iar fiecare dorindu-și să își asigure locul în Argentina, nervii au fost întinși la cote maxime, iar cele două concurente care deși au o relație de prietenie foarte frumoasă, au cedat și ele.

Încă de la începutul zilei, acestea s-au confruntat cu anumite probleme, Laura Giurcanu având nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, și-a revenit repede și a pornit în cursă alături de colega sa de echipă, dând ce a avut ea mai bun. La un moment dat, acestea au început să se certe rău și și-au aruncat cuvinte dure, dar și-au dat seama mai apoi cât de mult au greșit și că au reacționat cum nu ar fi trebuit. Totul a pornit de la proba cu canoe, unde se acuzau reciproc pentru faptul că nu vâsleau cum ar fi trebuit.



„Amândouă ziceam despre cealaltă că vâslește prost! (...) Cred că problemele tale sunt mai mult interne, Sânziana! Păi erai isterică! Te enervaseși foarte tare și în loc să mergem înainte cu calm…”, a declarat Laura Giurcanu.

Fanii emisiunii de la Antena 1 nu s-au putut abține nici ei să nu comenteze câte ceva în legătură cu această situație, iar unii le-au comparat pe influencerițe cu Mike și Iulia Albu, care se ceartă des și care atunci când dau de greu, nu fac altcva decât să își arunce cuvinte grele.

Cel mai important pentru ele este faptul că au realizat unde au greșit, iar că la finalul zilei au rezolvat orice problemă și s-au declarat pregătite pentru ceea ce va urma în ultima etapă din Ecuador, unde una dintre echipele rămase în joc ar putea fi eliminată.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---