Showbiz

Sânziana Negru, moment de sinceritate despre America Express. Cât de mult s-a schimbat și ce a învățat de pe urma experienței

schedule 27 dec. 2023, 08:15

Sânziana Negru, moment de sinceritate despre America Express. Cât de mult s-a schimbat și ce a învățat de pe urma experienței
Sursa foto: YouTube America Express

Sânziana Negru a vorbit despre momentele trăite alături de Laura Giurcanu în America Express. Cât de mult s-a schimbat și ce a învățat de pe urma experienței!

Sânziana Negru, moment de sinceritate despre America Express

Experiența America Express este una la care multe persoane doar visează, dar foarte puține au ocazia de a o trăi și de a se bucura din plin. Sezonul acesta, una dintre echipele din concurs a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, influencerițele acceptând provocarea fără a avea nici cea mai mică idee de ce avea să le aștepte pe „Drumul Soarelui”. Cele două s-au descurcat de minune în cele 50 de zile de filmări și au învățat extrem de multe lucruri, ajungând chiar și în finala emisiunii, care se va difuza în această seară la Antena 1.

Recent, Sânziana Negru a oferit un interviu în care a vorbit despre lucrurile trăite alături de prietena sa, fiind de părere că din punct de vedere psihic, au avut foarte multe de depășit, pentru că a fost mult mai greu decât și-ar fi imaginat vreodată. Cele mai grele i s-au părut probele fizice, pentru că ele femei fiind nu aveau aceeași forță de care au dat dovadă băieții, dar cu toate acestea s-au descurcat de minune, iar când una dintre ele ceda, cealaltă era acolo pentru a o susține.

Psihic au fost multe momente de depășit. În general, nu am avut așteptări, ne-am aruncat în gol. Dincolo de ce vezi de acasă, acolo totul este de 10-20 de ori mai intens. Dacă a fost o chestie care mi s-a părut grea, au fost, vis-a-vis de echipele formate din fete, probele fizice, anumite probe. Psihic, cred că eu cu Laura am avut un mers foarte bun pentru că suntem asemănătoare, dar și diferit. Când psihic ceda una, intervenea cealaltă.”, a declarat Sânziana Negru, pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, finalista de la America Express a susținut că au fost și foarte multe lucruri pe care a reușit să le învețe și că s-a schimbat foarte mult de pe urma experienței trăite. În momentul de față, știe cum să tolereze mult mai bine anumite lucruri din jurul ei și are mult mai multă răbdare în situații în care în mod normal nu ar fi avut.

Sânziana Negru consideră că au ajutat-o, de asemenea, anii de terapie pe care i-a făcut înainte, dar îi place persoana care a devenit și nu regretă nici măcar o secundă faptul că a acceptat să meargă în America Express alături de prietena sa, Laura Giurcanu.

Cred că acum sunt mult mai tolerantă cu anumite lucruri din jurul meu. Cred că detectez foarte ușor de unde vin anumite reacții ale oamenilor, sunt mult mai răbdătoare cu multe comportamente care poate sunt deplasate în anumite contexte. Dacă nu erau ultimii ani de terapie, aș fi fost o persoană mai colerică, mai explozivă. Și acum am momente în care mă uit la mine și mă deranjează cum vorbesc. Îmi place că văd și latura asta a mea, însă îmi doresc să corectez totul.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---