Showbiz

Romică Țociu, despre cele mai dificile momente din America Express. Nu a știut cât de greu va fi: „Dacă știam, nu mă mai duceam”

schedule 22 dec. 2023, 09:26

Romică Țociu, despre cele mai dificile momente din America Express. Nu a știut cât de greu va fi: „Dacă știam, nu mă mai duceam”
Sursa foto: YouTube America Express

Romică Țociu a vorbit despre cele mai dificile momente din America Express. Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 a recunoscut că dacă ar fi știut cât de greu va fi, nu ar fi acceptat niciodată această provocare.

Romică Țociu, despre cele mai dificile momente din concurs

Participarea la America Express nu este deloc un lucru ușor, iar acest lucru l-au confirmat toți cei care s-au bucurat de această experiență. Competiția îi pune la încercare pe concurenți în toate felurile posibile, le testează răbdarea, puterea fizică, dar și multe alte abilități, ceea ce pentru persoanele mai în vârstă poate fi o reală bătaie de cap și un efort greu de descris în cuvinte.

La început, nimeni nu le dădea vreo șansă lui Cătălin și Romică Țociu de a ajunge prea departe în emisiune, aceștia demonstrându-le pe parcurs tuturor că sunt mult mai puternici decât ar fi crezut și că s-au înșelat serios în ceea ce îi privește. Mai mult de atât, ei au ajuns până în semifinală, unde au intrat în cursa pentru ultima șansă cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și cu Giulia și Vlad Huidu, care au ajuns înaintea lor.

La scurt timp după difuzarea ediției în care ei au fost eliminați, Romică Țociu a oferit câteva declarații, moment în care a recunoscut și că dacă ar fi știut cât de greu va fi, nu ar fi acceptat niciodată să participe. Mai mult de atât, actorul a povestit și că avea dureri mari de genunchi, care pentru vârsta lui au reprezentat un dezavantaj, adversarii lor fiind mult mai puternici și mai tineri.

„A fost foarte greu, începuse să mă doară și genunchiul, începuseră să se adune. Nu e ușor. America Express, în afară că este un show de divertisment, este un show real, este foarte complicat, unde trebuie să îți meargă toate, dacă ceva scârțâie...Nu, n-am știut. Cred că dacă știam, nu mă mai duceam, dar a fost experiența vieții noastre”, a povestit Romică Țociu, pentru Star Magazin.

Fiul lui, Cătălin, a ținut și el să precizeze faptul că în America Express totul este pe bune și mult mai greu decât se vede pe micile ecrane.

„Nu pot să zic că doar eu am fost ponderat, sunt zile și zile. Lumea chiar trebuie să înțeleagă chestia asta, pentru că este real. Tot ce se întâmplă acolo este real, stările, sentimentele, teama este reală, frustările sunt reale”, a afirmat Cătălin, la rândul său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---