Showbiz

Iulia Albu a desființat-o pe Anamaria Prodan după apariția sa în America Express: „Îl poate arde de Crăciun sau de Anul Nou”

schedule 09 dec. 2023, 13:08

Iulia Albu a desființat-o pe Anamaria Prodan după apariția sa în America Express: „Îl poate arde de Crăciun sau de Anul Nou”
Sursa foto: Youtube America Express

Iulia Albu a desființat-o pe Anamaria Prodan după apariția sa în America Express, iar totul a pornit de la alegerea vestimentară pe care a făcut-o impresara.

Iulia Albu a desființat-o pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o apariție episodică în cadrul emisiunii America Express, unde a jucat rolul de „handicap” pentru echipa formată din Cătălin și Romică Țociu. Cei doi concurenți au scăpat de eliminare, iar pedeapsa lor a fost ca impresara să meargă cu ei în cursa respectivă. Deși nu i-a fost ușor și a dormit în niște condiții greu de imaginat, i-a ajutat la probe și le-a purtat noroc, aceștia fiind la finalul zilei câștigătorii imunității mare și având biletul asigurat către Argentina.

Chiar dacă toată lumea s-a bucurat să o vadă, Iulia Albu nu s-a putut abține să nu se lege de felul în care era îmbrăcată și a atras atenția asupra faptului că maioul tetra pe care Anamaria Prodan nu mai este la modă de ani buni. Așa cum era de așteptat, afirmațiile sale au deranjat-o pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

După difuzarea edițiilor în care apare impresara, Iulia Albu a mai oferit niște declarații dure despre hainele sale și a zis că nu a înțeles de ce o femeie ca Anamaria Prodan vorbește atât de mult despre ea.

„Pentru o persoană căreia nu-i pasă de nimeni altcineva, vorbește suspect de mult despre mine doamna Prodan. Îi doresc sărbători foarte frumoase. Îi doresc multă liniște sufletească”, a declarat Iulia Albu, pentru fanatik.ro.

Mai apoi a zis că nu dorește să comenteze prea multe pe marginea subiectului, pentru că i se pare de-a dreptul ridicol, mai ales că maioul era atât de urât, din punctul ei de vedere, încât l-ar putea arde liniștită de Crăciun sau, de ce nu, de Anul Nou.

„Nici nu vreau să comentez chestia asta. Mi se pare ridicol. Maioul îl poate arde de Crăciun sau de Anul Nou. În alte părți se practică. S-a întâmplat și la America Express, unde am ars niște păpuși. Asta a fost deja difuzat acum o săptămână, cred. Este un ritual și la spanioli. Și în Ecuador parcă… Oricum țin să spun că îi doresc sărbători frumoase”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---