Showbiz

Iulia Albu, despre scandalul în care este implicată familia Măruță: „Să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător”

schedule 15 ian. 2024, 11:46

Iulia Albu, despre scandalul în care este implicată familia Măruță: „Să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător”
Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Iulia Albu și-a dat și ea cu părerea despre scandalul în care este implicată familia Măruță, după apariția Evei în filmul „Tati Part-Time”. Unde crede ea că au greșit, de fapt, părinții ei!



Iulia Albu, despre scandalul în care este implicată familia Măruță

Apariția Evei Măruță în filmul „Tati Part-Time” a generat un întreg scandal în mediul online, mulți oameni fiind de părere că nu merita să primească rolul respectiv, doar pentru că părinții ei sunt vedete. Zeci de reacții au început să apară în mediul online, iar comentariile nu sunt deloc în favoarea lor, motiv pentru care mai multe persoane publice s-au revoltat.

Cea care nu este de acord cu ceea ce spun cei care o apără pe Eva Măruță este nimeni alta decât Iulia Albu, care crede că de vină în acest caz sunt părinții ei, care o expun în mediul online, așa cum nu este deloc normal pentru un copil de doar 8 ani. Faptul că este încurajată să facă tot felul de lucruri nepotrivite pentru vârsta o afectează cel mai rău, ea nefiind capabilă să își dea seama de toate acestea, fiind mult prea mică.

„Văd zilele acestea foarte mult hate și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Ceea ce nu i se pare ieșit din comun este faptul că a apărut într-un film, ea nefiind nici primul, nici ultimul copil de vedete care are parte de una ca asta. Consideră că atât Andra, cât și Cătălin Măruță ar trenui să fie mult mai atenți la felul în care apare Eva pe rețelele sociale, pentru că toată această atenție o poate afecta mai târziu.

„Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități.”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---