Showbiz

Mara Bănică, părere negativă despre relația Iuliei Albu cu Mike după America Express: „Cum să înduri așa ceva?”

schedule 15 ian. 2024, 12:59

Mara Bănică, părere negativă despre relația Iuliei Albu cu Mike după America Express: „Cum să înduri așa ceva?”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică nu are deloc o părere bună despre relația pe care o au Iulia Albu și Mike, după apariția celor doi în cadrul emisiunii America Express. Ce a declarat jurnalista!

Mara Bănică, părere negativă despre relația Iuliei Albu cu Mike

Iulia Albu și Mike au format una dintre perechile care au acceptat provocarea de a participa în cadrul celui mai recent sezon al emisiunii America Express. Felul în care partenerul său de viață s-a comportat cu ea a fost criticat de foarte multă lume pe rețelele sociale, iar una dintre persoanele care și-a făcut o părere negativă despre ceea ce se petrecea în relația lor a fost nimeni alta decât Mara Bănică.

Jurnalista a fost comparată în repetate rânduri cu fosta concurentă de la America Express, iar ea nu a înțeles niciodată cum s-a ajuns la asta. Vedeta crede că nu ar putea niciodată să fie ca Iulia Albu, mai ales din cauza faptului că nu ar suporta să aibă alături de ea o persoană precum Mike.

Mara Bănică a recunoscut că o privește cu alți ochi pe Iulia Albu, după ce a urmărit imaginile de la America Express și nu înțelege motivul pentru care o femeie ca ea poate să îndure modul în care este tratată. Crede că face mult prea multe sacrificii, doar pentru a avea pe cineva lângă ea.

Crede și că fiecare face ceea ce vrea cu viața lui, dar din moment ce și-o expune la televizor, are oricine dreptul de a-și da cu părerea, așa că același lucru l-a făcut și ea, dar nu vede nimic rău în lucrul acesta.

”Nici ce îmi spun ăștia pe internet, că sunt Iulia Albu. Păi, în primul rând, eu nu am alături de mine un Mike, ferească bunul Dumnezeu. Ce? N-ai voie să te uiți la America Express? Știi că o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică, poate să stea lângă un om care se comportă așa? E opinia mea, iartă-mă! Nu știu, să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta…nu știu! Fiecare cu viața lui, dar atâta vreme cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri că de aia l-a arătat, nu?”, a spus Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---