Showbiz

Mara Bănică, despre implicarea soțului ei în creșterea copiilor. Jurnalista nu are timp de vacanțe: „Eu duc greul”

schedule 12 ian. 2024, 09:47

Mara Bănică, despre implicarea soțului ei în creșterea copiilor. Jurnalista nu are timp de vacanțe: „Eu duc greul”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică și-a pus sufletul pe față și a vorbit despre familia sa. Cât de mult se implică soțul ei în creșterea copiilor și ce își dorește ea, de fapt!

Mara Bănică, adevărul despre familia sa

Mara Bănică a atras toate privirile asupra sa în ultimele zile, după ce și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul feței. Vedeta a recunoscut că a fost una dintre cele mai grele și dureroase operații pe care și le-a făcut vreodată, dar asta nu este singura problemă cu care se confruntă.

Sinceră ca de fiecare dată, jurnalista a vorbit despre cum stau lucrurile în familia ei, dar mai ales despre implicarea soțului ei în ceea ce privește creșterea copiilor. Aceasta a dat de înțeles că nu se poate baza de fiecare dată pe ajutorul bărbatului de lângă ea, dar nu a vrut să intre în detalii.

Ea a zis doar că tot greul este dus de ea, dar că atunci când bărbatul este acasă, fetița lor își dorelte să stea doar cu el, în schimb, ea face lucrurile acestea zilnic, inclusiv lecții cu cel mai mare dintre copiii ei, dar și toate cele necesare într-o familie zi de zis, motiv pentru care nu îi mai rămâne prea mult timp pentru ea și pentru nevoile sale.

„Aș vrea să cred că da, am bază în partenerul de viață. Nu vreau să intru în detalii din acestea, dar eu duc greul. El e plecat toată ziua și atunci evident că eu stau cu copiii, eu fac lecții cu cel mare. În schimb, când e acasă, fetița noastră vrea numai cu el, deci eu sunt bine, sunt doar mobilă.”, a declarat Mara Bănică, pentru wowbiz.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, jurnalista declara că una dintre cele mai dorințe pe care le are este aceea de avea timp să plece în cât mai multe vacanțe, doar că nu are posibilitatea de a o face.

„Pentru la anul, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea la anul, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc. Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte.”, a mai povestit jurnalista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---