Showbiz

Deea și Dinu Maxer divorțează. Cum a reacționat Mara Bănică: „Îi cunosc de o grămadă de ani”

schedule 29 mar. 2023, 08:36

Deea și Dinu Maxer divorțează. Cum a reacționat Mara Bănică: „Îi cunosc de o grămadă de ani”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ 18 ani de căsnicie. Decizia a fost una șocantă pentru toți cei care i-au cunoscut și care știau ce legătură frumoasă aveau. Nimeni nu se aștepta ca acum, după atât de mult timp, să ia o asemenea decizie.

Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează

Lumea mondenă este în stare de șoc, de când îndrăgitul cuplu format din Deea și Dinu Maxer a decis să divorțeze. Anunțul despre acest subiect sensibil a fost făcut chiar de ei, în mediul online, pentru că și-au dorit ca oamenii să afle totul chiar de la ei prima dată, ci nu din alte surse, mai ales că au fost de fiecare dată sinceri cu oamenii care i-au urmărit și care i-au susținut încă de la început.

În postarea lor pe Facebook, au descris cei 18 ani de căsnicie ca fiind unii în care au avut parte numai de lucruri frumoase, fiind recunoscători pentru toate momentele pe care le-au petrecut împreună. Au fost pentru ei 18 ani plini de iubire, de respect, de muncă pentru a construi tot ceea ce au acum și de respect. A fost o călătorie plină de lucruri bune, dar și de unele care i-au pus la încercare, dar care acum a ajuns la final.

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.
Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, este mesajul postat pe social media.

Celor care au fost alături de ei mereu și care acum le respectă decizia le-au mulțumit, menționând că își doresc discreție, motiv pentru care nu au dezvăluit nici măcar motivul pentru care divorțează. Aflând trista veste, Mara Bănică nu s-a putut abține să nu își dea și ea cu părerea. Jurnalistei nu i-a venit să creadă că o poveste atât de frumoasă precum a lor a ajuns la final.

”Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist”, a scris Mara Bănică, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---