Showbiz

Deea Maxer, mesaj subtil pentru fostul soț. Vedeta nu poate trece peste divorț: „Alege oamenii care...”

schedule 05 mai 2023, 12:29

Deea Maxer, mesaj subtil pentru fostul soț. Vedeta nu poate trece peste divorț: „Alege oamenii care...”
Sursa foto: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale pentru care urmăritorii ei nu au avut nevoie de foarte multe explicații, fiind clar pentru fiecare cui îi era acesta adresat. Unii sunt de părere că încă nu a reușit să treacă peste divorțul de Dinu Maxer, în timp ce alții îi înțeleg pe deplin durerea.

Ce mesaj i-a transmis Deea Maxer fostului său soț

Luna martie a acestui an a fost una neagră pentru Deea și Dinu Maxer care, după lungi încercări de a-și salva căsnicia, au decis că este mult mai sănătos pentru fiecare dintre ei să renunțe și să meargă fiecare pe drumul lui. Deși erau copiii lor la mijloc, au considerat că aceasta este cea mai bună alegere, având în vedere că lucrurile nu mai mergeau atât de bine între ei.

Cei doi aveau undeva la peste 18 ani de căsnicie, o familie frumoasă și multe amintiri frumoase pe care și le-au făcut împreună, dar asta nu i-a împiedicat să spună stop, deși nimeni nu ar fi zis vreodată că vor ajunge în acest punct al vieții lor. Păreau fericiți unul alături de celălalt, iar asta au zis și apropiații lor despre ei. La scurt timp după aceea, Dinu Maxer a lăsat trecutul în urmă și și-a dorit să își refacă viața, doar că relația lui s-a terminat după doar câteva zile, pentru că femeia pe care pusese ochii nu a suportat toată atenția care era asupra sa, nefiind o persoană publică și nefiind obișnuită să facă parte din această lume, în care îi sunt analizate mișcările la orice pas.

Nici Deea Maxer nu pare a fi foarte bine în ultimele zile, iar asta au remarcat și fanii ei de pe rețelele sociale fără un prea mare efort. După ce zilele trecute s-a pozat cu un buchet imens de lalele având zâmbetul pe buze, recent a transmis un mesaj cu subînțeles pe Story, pentru fostul ei partener de viață. În timp ce unii o critică pentru faptul că nu poate trece peste separarea de Dinu Maxer, alții o înțeleg și sunt alături de ea, mulți trecând la rândul lor printr-o situație similară.

"Alege oamenii care lasă telefonul din mână și sunt atenți la tine când le povestești cum ți-a fost ziua," a transmis Deea Maxer, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---