Showbiz

Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit! Cum arată noul bărbat din viața sa

schedule 09 mai 2023, 09:29

După încercarea eșuată a lui Dinu Muxer de a-și reface viața după divorțul de Deea, acum artista este cea care a confirmat că iubește din nou! Deea Maxer a postat prima fotografie cu bărbatul care i-a făcut din nou inima să bată!

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi aveau o relație de 18 ani și nu păreau să aibă vreo problemă în cuplu. Vestea despărțirii a fost confirmată de Dinu, la un post de televiziune, iar la doar câteva zile mai târziu, el s-a afișat cu noua lui iubită.

Dinu Maxer și Ada, femeia cu care a început o nouă poveste de iubire, s-au despărțit după câteva săptămâni, motivul invocat fiind presiunea mediatică pe care tânăra nu o putea suporta. Acum este rândul Deei să le arate internauților noua ei cucerire, un bărbat misterios, cu care s-a afișat deja la câteva evenimente din Constanța.

Potrivit cancan.ro, Deea Maxer a confirmat relația cu noul iubit, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre partenerul ei, întrucât se afla cu Dinu în mașină, în drum spre un spectacol.

Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat artista pentru cancan.ro.

Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Pe 28 martie, Deea și Dinu Maxer au postat un mesaj comun prin care au anunțat că divorțează și că își doresc liniște și discreție cu privire la acest subiect. De acolo și până la numeroase zvonuri cu privire la motivele care au stat în spatele despărțirii nu a fost decât un singur pas.

Dinu Maxer a vorbit despre căsnicia lui cu Deea Maxer, dar și când au înceout lucrurile să se strice între cei doi. Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---