Showbiz

Dinu Maxer a dezgroprat trecutul. Declarații neașteptate despre relația cu Nicoleta Luciu: „Cred că e momentul să-i dau o replică”

schedule 09 mai 2023, 11:26

Dinu Maxer a dezgroprat trecutul. Declarații neașteptate despre relația cu Nicoleta Luciu: „Cred că e momentul să-i dau o replică”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Dinu Maxer a dezgropat trecutul, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, oferind detalii cu totul și cu totul neașteptate despre relația pe care a avut-o Nicoleta Luciu. De asemenea, el consideră că a venit vremea să îi dea replica lui Silviu Boerescu,. Ce a declarat artistul!

Dinu Maxer, despre relația cu Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a făcut câteva declarații despre relația pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, înainte de a o cunoaște pe Deea Maxer, mama copiilor lui de care a divorțat în luna martie a acestui an. Acesta a simțit nevoia să o facă abia acum, din simplul motiv că este un om liber. La vremea aceea, s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final din cauza faptului că el a acceptat ca Nicoleta Luciu să pozeze în Playboy.

Având în vedere că au trecut mai bine de 20 de ani de când au fost împreună, Dinu Maxer și-a permis să îi dea replica lui Silviu Boerescu, cel care a ales să scrie câteva rânduri despre povestea lor. La vremea aceea, deși nu i s-a permis să îi fie alături vedetei, a acceptat ca ea să facă acea ședință foto, pentru că își dorea să iasă un editorial senzațional, care nu a ieșit deloc cum se aștepta, fiind de părere că niște poze mult mai bune decât acelea i-ar fi putut face și el în propria casă

„Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în Playboy (n.r. – s-au despărțit). Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine. Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. – în Playboy), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto. Mi-a zis (Boerescu): „Nu, tu nu vii”. Nicoleta a fost extrem de stresată, prima ședință a fost varză. Aveau politica lor. Ce m-a deranjat este că Silviu Boerescu că am fost atât de gelos, încât nu am lăsat-o. Exact invers.
Eu mi-am dat acceptul, am vrut să iasă un editorial senzațional, eu nu m-am putut uita la editorialul ăla, eu știind cum e Nicoleta și cum a apărut. Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă. Nu mi-a plăcut deloc… din cauză că a fost timorată ea…Plus că a fost o ședință foto „cu perdea”, nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație. ” a declarat Dinu Maxer, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.

L-a deranjat și faptul că s-a zis despre el că ar fi profitat de notorietatea Nicoletei Luciu, iar el a zis clar că până în 2000 era peste ea ca imagine, iar ei i-a adus un val de popularitate faptul că a câștigat Miss România, dar nu a fost suficient pentru ea.

„Au fost câțiva ani, în care eu ca notorietatea am fost peste Nicoleta. Până în 2000, ca imagine, am fost mult peste ea. În ’99 a câștigat Miss România, ceea ce i-a adus un val de publicitate, dar nu îndeajuns cât s-o mențină. Iar eu în 2000 am gândit să-i fac o trupă muzicală și acela a fost secretul. Am făcut trupa Alize, am făcut un proiect, și aia a fost cheia ca ea să continue ascensiunea, și apoi a fost momentul când, după o discuție cu Teo Trandafir, a devenit asistenta ei. ”, a mai zis ea.

La un moment dat, a făcut o asemănare între finalul relației cu Nicoleta și cea de aproximativ 18 ani pe care a avut-o cu Deea Maxer, ambele terminându-se în clipa în care au început certurile dintre ei.

„În ultimii ani când eram cu Nicoleta, a venit mama și mi-a spus așa: „Dinu vă certați prea mult voi o să vă despărțiți din cauza asta”. Același lucru s-a întâmplat și pe finalul relației cu Deea, când copilul meu de 12 ani mi-a dat verdictul, atunci când sentimentele nu mai converg încep certurile, certuri din nimic”, a adăugat el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---