Showbiz

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, primul interviu împreună. Cum s-au cunoscut: „Acolo s-a întâmplat magia”

schedule 06 oct. 2023, 08:01

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia a dau primullor interviu împreună, în cadrul căruia au povestit cum s-au cunoscut. Iată ce au spus despre începutul relației lor!

 Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, primul interviu împreună

Vestea că Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze a fost una care a șocat pe toată lumea, mai ales că aceștia aveau ani buni de căsnicie, o viață care părea a fi una fericită și doi copii. Decizia nu a fost una simplă pentru niciunul dintre ei, dar la scurt timp după aceea, fiecare și-a văzut de viața lui, iar în momentul de față, artistul pare mai fericit ca oricând și a dat primul interviu alături de iubita sa.

 Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au început prin a vorbi despre începuturile relației lor. S-au cunoscut în România, au plecat în Dubai ca prieteni la un festival Salsa, iar acolo s-au apropiat și au decis să dea o șansă relației lor, care devine pe zi c trece una tot mai frumoasă și mai puternică.

"Magia și scânteia și legătura s-au format într-o plecare în Dubai, unde am pleca și prieteni să explorăm zona Salsa și să devin chiar brand ambasadori pentru un festival de Salsa din Dubai în România. Acolo s-a întâmplat magia. Am plecat prieteni și ne-am întors iubiți", a declarat Dinu Maxer, pentru wowbiz.ro.

Magdalena Chihaia a recunoscut că ea a fost atrasă de actualul ei iubit, încă de pe vremea când era în liceu, fiind fană a trupei AXXA și că avea un poster cu acesta în casă, acela fiind singurul pe care tatăl ei i-a permis să îl lipească pe ușă. La vremea aceea, artistul nu știa de existența sa și fiecare și-a văzut de viață până acum.

"Mie mi-a plăcut de Dinu încă din adolescență. Eram fan AXXA, eu știam că există Dinu Maxer și restul de trei băieți. Singurul poster pe care m-a lăsat tata să-l țin pe ușă a fost unul cu Dinu. Fiecare a mers pe drumul lui, el oricum nu mă cunoștea, eu îl știam.(...) Când ne-am cunoscut, am aflat că el văzuse deja momentul meu cu sora Magdalena", a zis Magdalena Chihaia, la rândul ei.

Femeia a vorbit și despre modul în care a avut loc prima lor conversație, moment în care a intervenit Dinu Maxer care a dat la rândul său câteva detalii, spunând că prietenul lor comun a avut la rândul lui un rol important în relație și le este recunoscător. Nu era momentul potrivit, iar când acesta a venit, pe cei doi îndrăgostiți nu i-a mai putut despărți nimeni și nimic.

”Primul lucru a fost așa: Bună, eu sunt Dinu Maxer, te-am văzut la emisiune, eu i-am spus: bună, eu sunt Magdalena, fana ta. Florin Burescu era de față.”, a mai zis ea.
”Florin Burescu prietenul nostru comun care cumva este și nașul relației. Este Cupidon. Noi ne-am cunoscut în seara respectivă, am stat de vorbă până la 3-4 dimineața, dar după nu am vrut să continuăm. Am simțit ceva fiecare, dar nu am continuat.”, a adăugat el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---