Showbiz

In ce relații au rămas Deea și Dinu Maxer după divorț: „Noi reușisem să facem din orice lucru o dispută”

schedule 20 apr. 2023, 09:01

In ce relații au rămas Deea și Dinu Maxer după divorț: „Noi reușisem să facem din orice lucru o dispută”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Dinu Maxer și-a deschis inima în fața Corneliei Ionescu și a vorbit despre separarea de Deea, despre modul în care au fost afectați copiii de decizia pe care au luat-o, dar și despre relația în care au rămas după divorț.

Dinu Maxer, despre relația cu Deea în urma divorțului

Dinu Maxer vorbește tot mai mult, în ultima vreme, despre divorțul de Deea, despre care toată lumea a vorbit. Nimeni nu se aștepta ca un cuplu care părea că nu are nicio problemă să ajungă să divorțeze, după 18 ani de relație. Având în vedere că s-a zis faptul că ea l-ar fi înșelat pe tatăl copiilor săi cu medicul ei estetician, artistul a decis să lămurească și această situație spunând că la cât este el de gelos, și-ar fi dat seama imediat.

De asemenea, el a povestit că relația lor a început să meargă din rău în mai rău, din cauza unor lucruri minore și din cauza unor certuri pe care le începeau de la nimic. Nu a fost ceva constructiv, ci mai degrabă ceva care a dus la terminarea căsniciei lor, de pe urma mai ales băiețelul lor, Andreas, a avut de suferit. Pentru copilul în vârstă de 12 ani, certurile dintre părinții lui deveniseră un stres, iar divorțul a venit ca o eliberare.

"Atunci când lucrurile minore devin prea multe și macină o temelie, se poate întâmpla ca una dintre statui să se dezechilibreze și să o tragă și pe cealaltă după ea. Toată lumea știe că atunci când un cuplu începe să se certe din nimicuri, se apropie finalul. Noi reușisem să facem din orice lucru o dispută. Chestii care pe moment par constructive, dar în timp sunt distructive la nivel emoțional.
Lucrul acesta, chiar dacă nu îl simți și nu îl realizezi tu, ți-l spun cei din jur, iată că a fost unul dintre motive. Băiețul meu Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre", a declarat Dinu Maxer, pentru Online Story by Cornelia Ionescu

Dinu Maxer a vorbit și despre felul în care se înțelege cu Deea, fosta sa parteneră de viață, având în vedere situația dintre ei, iar el a precizat că sunt prieteni și părinți care își dau sfaturi și care încearcă să rezolve problemele care apar legate de copiii pe care îi au împreună. A dat și un exemplu, menționând mai apoi că se descurcă și că vorbesc foarte des, mai ales că au rămas parteneri de scenă și că mai au cinci evenimente unde trebuie să fie prezenți împreună.

"Suntem părinți prieteni care își dau sfaturi, încearcă să rezolve problemele care apar. Dar de exemplu dacă ei i se prelungește programul, mă sună să merg să iau copii de la școală, de la grădiniță. Ne descurcăm, vorbim foarte des. Noi am rămas parteneri de scenă, avem cinci evenimente la care trebuie să fim prezenți amândoi și încă suntem în relație de colaborare și parteneriat în domeniul vânzărilor online de produse cosmetice, la firma la care lucrăm noi", a mai zis el.



  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---