Showbiz

Dorian Popa, imagini dureroase după ce a rămas fără permisul de conducere: „Prostia costă”

schedule 14 nov. 2023, 09:37

Dorian Popa, imagini dureroase după ce a rămas fără permisul de conducere: „Prostia costă”
Sursa foto: Instagram Dorian Popa

Dorian Popa a postat imagini dureroase, la scurt timp după ce a rămas fără permisul de conducere. Ce îl doare cel mai tare în această perioadă. Nu este vorba despre separarea de Babs.

Ce a postat Dorian Popa, după ce a rămas fără permisul de conducere

Perioada pe care o traversează acum Dorian Popa nu este deloc una ușoară. Acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere și este nevoit să suporte consecințele. Unul dintre lucrurile pe care adoră cel mai mult să le facă în viață este acela de a conduce, iar în clipa de față nu mai poate face acest lucru și este foarte dureros pentru un om care petrecea mult timp la volan.

Recent, a postat niște story-uri cu bolidul lui de lux, dând de înțeles că nu există nimic care să îl doară mai tare acum decât faptul că a rămas fără carnet. Nu are de ales și trebuie să se conformeze, dar asta nu înseamnă că îi și este ușor să o facă. Cu toate acestea, vloggerul a fost surprins de cât de multă susținere a primit din partea fanilor lui și consideră că dacă nu ar fi ajuns în acest punct, nu ar fi avut cum să își dea seama cât de iubit este, motiv pentru care este recunoscător.

„Prostia costă. Mă uit și plâng...mă uit”, a scris Dorian Popa, la Story.

Sursa foto (c): Dorian Popa/Instagram

Nu doar faptul că a rămas fără permis face această perioadă din viața lui să fie una atât de grea, ci și faptul că el și Claudia Iosif au luat-o pe drumuri diferite, după mai bine de 11 de ani de relație. Ea a fost cea care a vorbit prima despre acest subiect sensibil în mediul online și tot ea cea care a zis clar că nu mai există șanse de împăcare între ei, dar că au rămas în relații bune.

Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!'', a transmis Babs pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---