Showbiz

Dorian Popa, primele declarații după ce a fost criticat pentru reclamele la jocuri de noroc: „Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”

schedule 21 sept. 2023, 08:05

Dorian Popa a fost desființat de internauți din cauza reclamelor la jocuri de noroc pe care le-a făcut de-a lungul timpului, motiv pentru care reacția acestuia nu a întârziat să apară. Ce a transmis pe canalul lui de YouTube.

Dorian Popa, despre reclamele la jocuri de noroc

Pe rețelele sociale și nu numai, a pornit un real război împotriva reclamelor pentru jocurile de noroc pe care tot mai multe persoane publice din România le fac, în schimbul unor sume imense de bani pe care le primesc în schimb. Pe lista vedetelor care au ales să promoveze aceste jocuri se află și Dorian Popa, care a fost desființat zilele acestea pe internet și care a simțit nevoia să spună ceva în apărarea sa atât pe Story, cât și prin intermediul unui vlog pe care l-a postat în urmă cu doar câteva ore pe canalul său de YouTube.

Vloggerul a fost tras la răspundere ma ales din cauza faptului că este urmărit de foarte mulți copii, care sunt o țintă ușoară în cele mai multe dintre cazuri. Deși lupta împotriva acestor reclame a început de mai bine de un, măsurile au început să fie luate recent, mai ales că niște promovări ascunse au fost făcute și în cadrul unor emisiuni televizate.

Silviu Faiăr, un streamer iubit de mii de tineri, nu s-a putut abține să nu îl pună pe lista neagră pe Dorian Popa, care a promovat jocurile de noroc. Acesta le-a prezentat oamenilor care sunt dezavantajele unor astfel de reclame și le-a vorbit, de asemenea, cât de departe pot ajunge dependenții, motiv pentru care Dorian Popa a simțit nevoia să reacționeze și, deși nu este genul care să posteze vloguri seara, a făcut o excepție de data aceasta.

Vlogerul și-a dorit să facă o dezbatere pe această temă cu creatorul de conținut, dar nu înainte ca oamenii să-i afle punctul de vedere. Este de părere că a greșit, când a acceptat să facă asemenea reclame și că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată și nu înțelege de ce este el luat în vizor, când s-a oprit din a mai promova cazinourile, având în vedere că sunt multe alte vedete care nu încetează să o facă, în ciuda războiului care a pornit împotriva lor.

„Există în această viață Dumnezeu și justiția. În altă ordine de idei, consider că, așa cum am fost crescut, trebuie să invoc, în continuare, un lucru pe care îl spun și tinerilor și mi-l spun și mie în fiecare zi. Greșeala, în primul rând, este umană, este omenească și în primul rând, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată (...) Ce frumos ar fi să încercăm să facem toți vizualizări din content pozitiv, organic, natural, nu clădit pe nefericirea altuia. Nu sunt aici să arăt cu degetul, însă este clar știut faptul că dacă eu am un an de zile de când nu mai promovez astfel de lucrușoare, sunt totuși oameni care promovează astfel de lucruri și nu au fost anchetați mai deloc aproape”, este o parte din mesajul transmis de Dorian Popa, pe YouTube.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---