Showbiz

Dorian Popa și-a luat țeapă de la Călin Donca. Vloggerul a investit în panourile fotovoltaice: „Am fost un om sărac care și a muncit”

schedule 21 sept. 2023, 08:32

Dorian Popa și-a luat țeapă de la Călin Donca. Vloggerul a investit în panourile fotovoltaice: „Am fost un om sărac care și a muncit”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa și-a luat țeapă de la Călin Donc, după ce a investit în panourile fotovoltaice. Ce a povestit vloggerul în urmă cu câteva ore, pe canalul lui de YouTube.

Dorian Popa și-a luat țeapă de la Călin Donca

Dorian Popa a primit o țeapă de mii de euro, după ce a apelat la serviciile lui Călin Donca, iar mai apoi a investit într-unul dintre parcurile fotovoltaice. Vloggerul a vorbit despre întreaga situație direct pe canalul lui de YouTube și a explicat care a fost, de fapt, situația.

Călin Donca se află, la momentul actual în arest, iar Dorian Popa nu mai știe nimic de sumele imense pe care le-a investit într-unul dintre parcurile fotovoltaice din Brașov. Cei doi au lucrat împreună în ceea ce privește instalarea unor astfel de panouri în casa artistului din Domnești, s-au împrietenit, iar acum el regretă enorm toată investiția pe care a făcut-o, fiind conștient că nu mai are vreo șansă de a-și recupera banii pe care i-a pierdut. În același vlog în care a vorbit despre scandalul care a izbucnit din cauza reclamelor pe care le-a făcut la jocurile de noroc, a povestit și cum a ajuns să fie înșelat de către afacerist.

A spus despre el că a fost un om sărac, care a muncit și care depune și la momentul actual eforturi considerabile pentru toți banii pe care îi are. Nu i se pare deloc corect că oamenii profită de pe urma sa, pentru că fiecare leu este important pentru el.

”În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați”, a declarat Dorian Popa, pe Youtube.

Dorind să afle ce s-a întâmplat cu investiția sa, acesta a luat legătura cu mai mulți investitori și nimeni nu a știut ce să îi spună în acest sens, dar speră că se va lămuri situația până la urmă. Nu vrea nimic mai mult decât ca afacerea să nu fie afectată, iar el și toate persoanele care au investit câteva mii de euro să își poată recupera banii.

”Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.
Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---