Showbiz

Mama lui Dorian Popa, primele declarații după ce vloggerul a fost prins drogat la volan: „O să știe să-și repare imaginea”

schedule 30 oct. 2023, 08:28

Mama lui Dorian Popa, primele declarații după ce vloggerul a fost prins drogat la volan: „O să știe să-și repare imaginea”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Mama lui Dorian Popa a dat primele declarații, după ce vloggerul a fost prins drogat la volan. Ce a spus femeia despre toate cele întâmplate!

Mamișor, declarații după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost oprit în trafic de către oamenii legii, moment în care a fost supus unui test, care a ieșit pozitiv. Prins drogat la volan, acesta a declarat că venea de la o petrecere, de unde ar fi inhalat fum, nefiind el cel care a consumat substanțe interzise. Acestuia i-a fost reținut permisul de conducere și implicit i-a fost suspendat dreptul de a conduce, iar totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 21.15, în localitatea Domnești, de unde acesta a fost dus la un spital, pentru recoltarea probelor biologice.

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

În ciuda acestei situații, vloggerul și-a continut activitatea pe rețelele sociale, dar fără a dat vreo explicație despre cele întâmplate în trafic, la finalul săptămânii. Fanii lui și-ar fi dorit să audă ce are de zis, în situația de față, doar că declarațiile sale întârzie să apară.

Deși partenera lui de viață a mărturisit că nu avea nicio idee despre această situație, mama artistului a oferit câteva declarații spunând că este convinsă de faptul că fiul său nu va cădea într-o capcană, pentru că viața merge înainte, iar el va găsi o soluție, pentru a-și repara imaginea. Are mare încredere în îndrăgitul vlogger și în abilitățile sale de comunicare, care au dat roade și în trecut.

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe. Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat mamișor, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---