Showbiz

Bianca Drăgușanu, mesaj dur despre clasa politică din țara noastră. Ce a putut spune despre Klaus Iohannis: „Eu sunt fan Dana Budeanu, iar...”

schedule 29 nov. 2023, 10:33

Bianca Drăgușanu, mesaj dur despre clasa politică din țara noastră. Ce a putut spune despre Klaus Iohannis: „Eu sunt fan Dana Budeanu, iar...”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Bianca Drăgușanu a transmisun mesaj dur despre clasa politică din țara noastră. Ce a putut spune despre Klaus Iohannis, dar și despre Dana Budeanu pe care o apreciază enorm.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur despre clasa politică din țara noastră

Bianca Drăgușanu s-a enervat la culme, din cauza modului în care merg lucrurile în țară, dar mai ales în București și nu s-a putut abține să nu transmită un mesaj dur în acest sens pe rețelele sociale. Vedeta a rămas blocată în traficul din Capitală, care merge foarte greu din pricina faptului că se fac ultimele pregătiri pentru parada de 1 Decembrie și a decis să transmită un mesaj dur pentru întreaga clasa politică din România.

În prima parte, ea le-a cerut fanilor să îi explice la ce folosesc aceste parade, dar mai ales pregătirile intense care au loc și care blochează circulația. În ciuda faptului că nu a fost niciodată pasionată de politică și nici nu s-a implicat vreodată în campanii, a promis că de data aceasta o va face, iar în clipa în care vor începe alegerile, își va pune și ea amprenta, din simplul motiv că nu i se pare deloc în regulă cum decurc lucrurile.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a atras atenția că nu există politician care să lupte cu adevărat pentru binele țării și a recunoscut că a ajuns ușor, ușor la vorbele Danei Budeanu. Consideră că vedeta are dreptate în tot ceea ce spune că este asumată, motiv pentru care o apreciază enorm.

„Am și o nelămurire.Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă ce locuri de parcare etc. Parada ca parada, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim.
Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui.Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate. Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce?! Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați?
Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce? Și acum eu lansez o campanie cu #paradacu**lui și cine are o părere despre traficul din București și despre această paradă care a duce multe beneficii în viața noastră, cei care trăim în București, vreau să faceți câte un video să transmiteți ceva celor care se implică în această paradă și îmi dați mie tag, și eu vă dau repost, că poate ne bagă și pe noi cineva în seamă.”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe social media.

De cuvintele sale dure nu a scăpat nici măcar Klaus Iohannis, pe care mama ei îl respectă, dar despre care ea nu are o părere la fel de bună.

„Maică-mea, care este fan Iohannis și familia lui împărătească, îmi dă mesaj acum: «Ai grijă, mamă, că poate se supără pe tine Iohannis». De aia nu mai pot eu, mi se rupe. Am făcut ceva eu? Maică-mea e mare fan, îl iubește, îi place foarte mult. Pe calea această vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană foarte mare în persoana lui maică-mea și o puteți lua la curtea imperială să stea la bârfe cu nevasta.
Practic și teoretic, dacă trăiești în București poți să stai să îți pierzi jumătate de viață în trafic.(...) Se merge cu 2km/h, ceva superb, mi-a schimbat viața această paradă. Deci, eu am făcut aproximativ 3 ore un km jumătate. O să ajung și eu la destinație în 15 minute, că mai am și eu 200 de m, vreo 30 de minute și nu știu de ce nu se fac parade din astea în fiecare săptămână, ca să ne arătați ce tari suntem noi că suntem români. Parade cât mai multe, mă...”, a mai zis ea, pe Story.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---