Showbiz

Bianca Drăgușanu, declarații șocante în ciuda războiului: „Îl iubesc pe Putin”

schedule 24 aug. 2023, 12:41

Bianca Drăgușanu, declarații șocante în ciuda războiului: „Îl iubesc pe Putin”
Sursa foto: YouTube theXclusive

În ciuda războiului, Bianca Drăgușanu a dat câteva declarații șocante, din cauza cărora era ferm convinsă că va fi judecată, prin intermediul cărora a transmis că Vladimir Putin este la inima ei.

Bianca Drăgușanu, declarații șocante despre Putin

Bianca Drăgușanu șochează din nou. Vedeta a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate în care a vorbit despre mentalitatea pe care o au oamenii de pe alte meleaguri, iar la un moment a ajuns să discute și despre președintele Rusiei. Mare iubitoare de călătorii, vedeta a spus că adoră să viziteze anumite obiective turistice, doar că sunt locuri în care nu are ce face și ajunge să se plictisească.

Unul dintre locurile în care ar vrea să meargă, dar în care nu a avut ocazia până în momentul de față este Egiptul, doar că este dezamăgită de felul în care gândesc oamenii și de felul în care se comportă. Sora i s-a întors de curând de acolo și nu și-a făcut deloc o părere bună, cel mai tare deranjând-o felul în care bărbații privesc femeile pe care le consideră niște obiecte. Fosta asistentă TV a zis clar și răspicat că nu ar merge niciodată în țări cu o astfel de gândire.

“Îmi place să merg și să vizitez diverse obiective, dar depinde în ce țară mă duc. Spre exemplu, în Italia, la Milano, am văzut de 100 de ori totul. Acum merg doar pentru shopping. În Thailanda, am văzut tot felul de obiective, îmi place și chestia asta. Dar nu îmi place să mă plictisesc. Dacă ar fi să mă gândesc la o țară unde nu am fost, dar nici nu aș vrea să merg, e Egiptul. Sora mea s-a întors de curând de acolo și a spus că e ceva rău de tot. Oamenii se uită urât la femei, femeile sunt considerate niște obiecte. Eu nu suport lucrurile astea.
Nu m-aș duce undeva unde există mentalitatea aceasta și prostia oamenilor, în general. Sunt îndoctrinați. În alte țări se venerează vaca, iar aici femeia e considerată obiect”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru fanatik.ro.

Mai apoi, interviul a luat o altă întorsătură, iar Bianca Drăgușanu a avut numai cuvinte bune la adresa lui Vladimir Putin, în ciuda războiului din Ucraina și în ciuda faptului că știa de la bun început faptul că va fi judecată de multă lume pentru afirmațiile sale. Fiind o femeie asumată, a declarat că îl iubește pe Putin, pentru că este un bărbat „șmecher”.

“Eu țin în general cu dreptatea. Dacă mă întreabă cineva dacă țin cu Putin sau cu Zelensky, o să spun că îl iubesc pe Putin. E foarte șmecher. Putin nu dansează pe tocuri, ca Zelensky. Eu îmi asum ce spun întotdeauna. La fel cum îmi asum și tot ceea ce fac. Mă mai judecă lumea, dar eu sunt sinceră și recunosc. Recunosc că sunt și obsedată de cumpărături. Eu dacă merg undeva, trebuie să fac shopping. Chiar și în vacanță, dacă sunt pe o insulă și nu am ce să cumpăr, fac shopping online. Apoi când vin acasă, am foarte multe colete care mă așteaptă la ușă.
Eu vara asta nu am fost plecată nicăieri. Ultima mea vacanță a fost prin martie, cam așa. Asta este situația, mie nu îmi place să merg singură. Voi pleca, mai încolo. Nu am fost eu plecata din țară, dar am rupt shopping-ul online”, amai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---