Showbiz

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru a face față depresiei: „Aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta”

schedule 18 aug. 2023, 14:39

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru a face față depresiei: „Aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta”
Sursa foto: YouTube Unica

Bianca Drăgușan le-a dat câteva sfaturi importate pentru a face față depresiei persoanelor care se confruntă cu o asemenea problemă, în zilele noastre. Ce a transmis fosta asistentă TV.

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru a face față depresiei

Bianca Drăgușanu este o femeie fericită și împlinită, care are tot ceea ce și-ar putea dori cineva la vârsta ei. Vedeta are mereu zâmbetul pe buze și încearcă să rămână pozitivă, indiferent de situație. Ea crede că oricine poate trece peste cele mai mari greutăți pe care le are în viață, dacă ține cont de câteva sfaturi simple. Astfel, pentru a le face treaba mai ușoară, ea a decis să dea câteva sfaturi bune pentru ca oamenii să poată face față depresiei

Fosta asistentă TV a început prin a spune că ea oferă zi de zi sfaturi oamenilor care o urmăresc pe Instagram și consideră că și-ar putea face chiar și o emisiune în acest sens. Cel mai important, din punctul său de vedere, este ca oamenii să se iubească pe ei și mai apoi pe restul, să se prețuiască, să se îngrijească, dar mai ales să investească în ei și în felul în care arată. De asemenea, crede că o femeie nu are nevoie de mulți bani, pentru a se îmbrăca frumos, ci pot arăta foarte bine și cu haine cumpărate din mall.

”Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos.
Nu îți trebuie neapărat multi bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru ciao.ro.

Așadar, cel mai bun sfat pe care îl poate oferi Bianca Drăgușanu tuturor este acela de a se pune pe primul loc, în orice ar face. Mai apoi, a dorit să pună în evidență faptul că singura persoană pe care se poate baza este propria persoană. Fiin mereu foarte ocupată, ea nu a avut timp să fie în depresie sau să sufere. Este fericită și iubește, iar aceste lucruri îi ocupă tot timpul.

”În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---