Showbiz

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, puși față în față. De ce s-au contrazis în timpul emisiunii: „Nu-i adevărat"

schedule 10 apr. 2023, 12:35

Youtube 9news

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost puși față în față, în cadrul emisiunii online pe care o prezintă Bianca Drăgușanu și de care înainte se ocupa nimeni alta decât Oana Radu. În cadrul acesteia, foștii soți au avut o discuție foarte interesantă, iar la un moment dat au ajuns chiar să se și contrazică.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, față în față

De câteva ediții, emisiunea „Detectorul de minciuni” este Bianca Drăgușanu, care l-a avut invitat de curând pe Victor Slav, fostul său soț și tatăl copilului ei. Cei doi au vorbit despre foarte multe lucruri interesante, inclusiv despre certurile dintre un bărbat și o femeie într-o relație, dar și despre regretele pe care el le are în viață, care nu au nici cea mai mică legătură cu faptul că ei au format un cuplu și nici cu faptul că au ajuns în fața altarului.

După părerea lui Victor Slav un om care asemenea regrete este unul care greșește foarte mult. După ce s-a mai gândit, a ajuns la concluzia că el chiar este un bărbat care nu are regrete, deoarece se gândește că nimeni nu l-a obligat să facă un lucru pe care nu și le-a dorit, iar în plus toate experiențele sale din trecut l-au transformat pe el ca om. Fără să fi trăit toate acele lucruri nu ar fi ajuns să fie cine este astăzi, așa că într-o oarecare măsură este recunoscător.

„Un om care are regrete în viață, părerea mea, greșește foarte mult. Nu ar trebui să avem regrete în viață, pentru că nu ne-a pus nimeni să facem niște lucruri fără voia noastră. Adică eu nu am regrete în viață. Tot ce s-a întâmplat în viața mea până în momentul de față m-a construit pe mine ca om”, a zis Victor Slav, pentru theXclusive.

Mai apoi, vedetele au purtat o discuție foarte interesantă despre anumite aspecte legate de viața privată a invitatului. El a zis că nu este un bărbat gelos și nici certăreț, iar diva a dorit să afle cum se împacă el, după ce are loc o ceartă, moment în care răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Cu un pahar de vin, pregătești o masă romantică, eu știu? Îi aduci niște flori din când în când. Uite, în general bărbatul nu știe când să aducă flori. Ăsta e un moment prielnic de a-i aduce flori.”, a mai zis acesta.

Mai apoi, Bianca Drăgușanu i-a atras atenția asupra faptului că un bărbat trebuie să îi dăruiască mereu flori partenerei sale de viață, el fiind de părere că este doar un clișeu ceea ce a afirmat ea.

Nu-i adevărat. Măcar o dată pe săptămână, dacă nu în fiecare zi., a zis Bianca Drăgușanu la rândul ei.

Bine, asta diferă de la femeie la femeie. Unele vor spune o dată pe săptămână, altele o dată pe lună. Dar uite, ăsta e un moment prielnic pentru a-i aduce o floare. Te-ai certat, poate nu e din cauza ta, în 90% din cazuri nu e din cauza ta, dar să se vadă că intenția e bună”, a fost replica lui.





  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---