Showbiz

Fiica Biancăi Drăgușanu este „regina diamantelor”. Și-a întrecut mama la acest capitol: „Are seiful ei”

schedule 05 sept. 2023, 09:55

Fiica Biancăi Drăgușanu este „regina diamantelor”. Și-a întrecut mama la acest capitol: „Are seiful ei”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Fiica Biancăi Drăgușanu este „regina diamantelor”, ci nu mama sa, așa cum s-a spus până acum. Vedeta a spus despre Sofia că are propriul ei seif în care le păstrează.

Fiica Biancăi Drăgușanu are un seif cu bijuterii

Bianca Drăgușanu este o mare iubitoare de bijuterii, iar cele cu diamante par a fi preferatele sale. Are atât de multe, încât a fost denumită „regina diamantelor”, dar ea nu se consideră nici pe departe a fi așa, pentru că există deja o persoană care a întrecut-o la acest capitol și anume fiica sa. Partea bună este că diva nu mai poate fi păcălită, când vine vorba despre pietrele prețioase, deoarece le recunoaște imediat, iar acest lucru se întâmplă și în cazul genților sau al pantofilor.

”Nu sunt „regina diamantelor”. Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform ego.ro.

Despre ea spune că nu are atât de multe, dar are fiica ei cât pentru amândouă. Diva i-a cumpărat Sofiei multe bijuterii de-a lungul timpului și, pe deasupra, micuța a mai și primit unele foarte frumoase pe care le păstrează, după cum chiar mama sa a zis, în propriul seif. Chiar dacă unele nu îi mai sunt deloc bune, diva a promis că le va modifica la un moment dat, pentru a le putea purta.

Bijuteriile sunt după părerea fostei asistente TV cea mai bună investiție și nu a renunțat la niciuna dintre cele primite și nici nu o va face, deoarece ține foarte multe la ele și, cel mai probabil, cele pe care le deține ea îi vor rămâne tot fiicei sale și a lui Victor Slav, după ce va mai crește. Vedeta se bucură că și Sofia îi calcă pe urme din multe puncte de vedere, este mândră de felul în care a crescut-o, o iubește și este capabilă să facă orice pentru ea. Deși multă lume o judecă pentru faptele sale, când vine vorba de cea mică, este o mamă exemplară.

”Nu dau nicio bijuterie. Mi se pare că bijuteriile sunt cea mai bună investiție pe care poate să o facă o femeie. Nu mai am niciun gablonț în casă. Pe toate le-am făcut cadou. Toate pleurile aurii, argintii și cu pietricele și sclipici le-am făcut cadou la cunoștințele mele. Le-am dat la pachet pungi întregi, grămezi de strălucitoare, chestii multe”, a zis vedeta, la final.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---