Showbiz

Bianca Drăgușanu vrea să își micșoreze sânii. De ce a luat o asemenea decizie: „Am început să înțeleg că...”

schedule 04 sept. 2023, 12:50

Bianca Drăgușanu vrea să își micșoreze sânii. De ce a luat o asemenea decizie: „Am început să înțeleg că...”
Sursa foto: YouTube Cancan

Bianca Drăgușanu vrea să își micșoreze sânii și a luat pe toată lumea prin surprindere cu aceste declarații. Iată de ce a decis că este cel mai bine așa!

Bianca Drăgușanu va face o operație de micșorare a sânilor

Bianca Drăgușanu a fost mereu o femeie asumată, care a vorbit deschis despre toate intervențiile sale estetice. Chiar ea a spus că nu a avut noroc precum alte femei, așa că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea aspectul fizic mult visat și pentru a se simți mai bine în pielea sa.

De curând, vedeta a oferit un interviu în care a vorbit despre acest subiect care pe multe dintre femei le deranjează, nefiind și cazul său. Aceasta a spus că nu regretă niciuna dintre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, dar că ar schimba câteva lucruri, dacă ar putea da timpul înapoi. Nu și-ar fi făcut sânii atât de mari și nici părul blond, iar acum este nevopstită de trei ani, nu poartă extensii și își iubește părul așa cum este. Ce nu regretă deloc, însă, este faptul că și-a făcut buzele atât de mari, pentru că ea a fost cea care a dat acest trend la noi în țară.

„M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut. De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr. De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

După toate acestea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că s-a gândit serios să își facă o operație de micșorare a sânilor, la începutul anului viitor, pentru că sânii de dimensiuni atât de mari precum cei pe care îi are ea nu mai sunt la modă. În plus, diva a zis că a remarcat de-a lungul timpului că femeile naturale sunt mult mai frumoase și au mai mult de câștiga. Nu neagă nici faptul că unele ajustări la nivelul feței îi sunt de mare ajutor, chiar dacă ea a exagerat în corectarea lor, modificându-și fizionomia.

„Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez.”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu are foarte multe intervenții estetice și simte că nu se mai poate opri, iar dacă în trecut exagera cu ele, acum vrea să repare ceea ce a stricat.

„Foarte multe. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el. Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, Alexandra Filip o cheamă, o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune «băi, oprește-te». Zic «băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai». Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine. Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate.”,




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---