Showbiz

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza. Vedeta a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice

schedule 22 ian. 2024, 07:18

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza. Vedeta a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice
https://www.youtube.com/watch?v=gNZEF-ohcXY

Bianca Drăgușanu a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice pe care și le-a făcut în ultima perioadă. Ce a zis despre Loredana Groza, după toate acestea!

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta este de nerecunoscut, din cauza intervențiilor estetice la care a apelat, fiind astfel nevoită să iasă din casă purtând o cagulă pe față. Ea a fost surprinsă, la un moment dat, fără aceasta, iar fața ei este foarte umflată și vizibil afectată, dar în curs de recuperare, după cum chiar blondina a zis.

Transformarea Biancăi Drăgușanu a început în urmă cu mai mulți ani, iar până în ziua de astăzi, a ajuns de foarte multe ori în cabinetul medicului estetician, aspect pe care nu l-a ținut niciodată secret.

Extrem de sinceră cu fanii ei din mediul online și asumată, fosta soție a lui Victor Slav, i-a ținut mereu pe oameni la curent cu schimbările din viața sa, iar recent a a acordat un interviu în care a vorbit inclusiv despre situația cu care se confruntă acum.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25.
Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a explicat Bianca Drăgușanu, care a lansat și un atac la adresa Loredanei Groza, care a fost acuzată des că are mai multe operații estetice, însă ea mereu a negat.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru fanatik.ro.

De asemenea, vedeta a explicat că dacă înainte arăta de 35 de ani, ei bine acum, arată de 25 de ani și este în proces de vindecare. În plus, a atras atenția că este la vârsta potrivită pentru a-și face un lifting facial, iar acum tot ce trebuie să facă este să aștepte ca lucrurile să revină la normal. Nu s-a putut abține să nu facă mai multe afirmații dure și despre Loredana Groza, care la rândul ei a apelat la ajutorul medicului estetician, dar care nu și-a asumat niciodată lucrul acesta.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…
Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi, eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---