Showbiz

Bianca Drăgușanu, detalii despre a doua sarcină. Este mândră de fiica sa: „Iubesc foarte mult copiii”

schedule 05 iun. 2023, 09:21

Bianca Drăgușanu, detalii despre a doua sarcină. Este mândră de fiica sa: „Iubesc foarte mult copiii”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Bianca Drăgușanu a dat câteva declarații despre posibilitatea de a aduce pe lume un al doilea copil. Vedeta are deja o fiică de care este foarte mândră și pe care o iubește, dar crede că dacă ar deveni din nou mamă, ar reuși să fie o mamă la fel de devotată.

Bianca Drăgușanu, detalii despre a doua sarcină

Bianca Drăgușanu este o femeie care ar are orice și-ar putea dori cineva de vârsta ei, dar nimeni și nimic nu se compară cu fiica sa. Sofia este cea mai importantă ființă pentru partenera de viață a lui Gabi Bădălău, iar într-un interviu pe care aceasta l-a acordat de curând a recunoscut că este mândră de cea mică și, de asemenea, a mărturisit că ar susține-o indiferent de ceea ce și-ar dori să facă în viață.

În clipa de față, fiica ei și a lui Victor Slav vrea să devină medic veterinar, iar mama ei mai în glumă, mai în serios a zis că o va sfătui să devină medic estetician, pentru a o opera și pe ea, în momentul în care va simți nevoia să facă și alte schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic. De asemenea, Bianca Drăgușanu a specificat că unul dintre marile sale regrete în viață este legat de faptul că nu a urmat o facultate de Medicină, mai ales că este pasionată de domeniu. Este ferm convinsă că și-ar fi făcut un renume, doar că nu a fost să fie.

„Indiferent ce își va alege, eu o voi susține. La ora asta ea își dorește foarte tare să fie medic veterinar. Probabil, pe parcursul vieții, o să o îndrum să fie medic estetician, să o opereze și pe mami. Dacă ar fi să ne întoarcem la regrete, poată ăsta ar fi unul dintre marile mele regrete, că nu am urmat o facultate de Medicină. La cât sunt de pasionată de acest domeniu, cu siguranță îmi făceam un renume”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru unica.ro.

Având în vedere cât de mult o iubește pe fiica sa, multă lume a fost curioasă să afle dacă își mai dorește sau nu un copil. Ei bine, diva nu a evitat un răspuns și a zis clar că iubește foarte mult copiii, iar dacă Dumnezeu vrea ca acest lucru să se întâmple, ea are tot ce îi trebuie pentru a-l crește. Deși prima sarcină a ținut-o mult timp departe de ochii curioșilor, de data aceasta a zis că dacă va rămâne gravidă, va afla toată lumea. Rămâne de văzut dacă se vor întâmpla lucrurile așa cum a declarat, dar cert este că momentan viața sa este fix așa cum și-a imaginat-o.

„Iubesc foarte mult copiii, dacă Dumnezeu o să se vrea să se întâmple asta, de ce nu? Am tot ce îmi trebuie, cu siguranță o să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare. Dacă se va întâmpla asta, la un moment dat o să vedeți, o să știți, deși cu Sofia am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni. De ce nu? Dacă vrea Dumnezeu să se întâmple!”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---