Showbiz

Bianca Drăgușanu, scandal de proporții cu o clientă la atelierul ei de rochii: „Am dat-o afară pe una”

schedule 26 apr. 2023, 10:37

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce la atelierul ei s-a prezentat o clientă nemulțumită de creația vestimetară pe care diva i-a creat-o. Conflictul a degenerat, iar blondina a vrut să sune la 112.

Bianca Drăgușanu este foc și pară, după ce a întâmpinat o situație inedită chiar în atelierul său. Diva s-a confruntat cu o situație neașteptată și a fost pe punctul de a suna la 112. Din fericire, apele s-au calmat, însă blondina le-a povestit internauților toată pățania petrecută cu o zi înainte.

Bianca Drăguțanu deține de peste 10 ani un atelier cu haine, create după gustul ei, pentru evenimentele importante din viața fiecărei femei. Astfel, în toți acești ani, Bianca s-a mai confruntat cu persoane nemulțumite, însă de această dată lucrurile au degenerat.

Blondina a povestit cum, la atelierul său, a venit o clientă nemulțumită, alături de mama sa și a început să facă scandal. Tânăra își dorea un alt material pentru rochia pe care o visa pentru majorat, însă Bianca Drăgușanu i-a explicat că a respectat întocmai ceea ce scria pe contract.

„Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit. După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul.
Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”, le-a povestit Bianca fanilor ei de pe Instagram.

Enervată la culme de această situație, Bianca Drăgușanu s-a decis să sune la 112. Până la urmă, clienta a înțeles situația, asta datorită surorii Biancăi, care i-a explicat de unde a pornit toată acea neînțelegere.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---