Showbiz

De ce Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat: „Ea de ce nu ar face asta?”

schedule 06 iun. 2023, 11:05

Bianca Drăgușanu a ales pentru fiica ei o școală de stat, deși ar fi putut să o înscrie la orice instituție privată. Ce a determinat-o pe blondină să o aleagă o școală de stat pentru Sofia?

Bianca Drăgușanu se declară o mamă grijulie și interesată de toate aspectele ce țin de viața fiicei sale. Recent, ea a dezvăluit faptul că Sofia este înscrisă la o școală de stat, acolo unde este în grupa 0 și unde se descurcă foarte bine. Blondina își permite să își ducă fetița la orice instituție privată de învățământ, însă a ales o școală de stat.

Vedeta a vorbit și despre motivele pentru care a ales acest drum pentru Sofia și a menționat că dacă ea a reușit în viață făcând o școală de stat, și fiica ei va putea face la fel.

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură. Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă la fel.
Am «N» exemple de copii care au fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5.000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?
Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stăteam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a spus Bianca Drăgușanu, în emisiunea Fresh by Unica.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---