Showbiz

Gabi Bădălău, primele declarații după separarea de Bianca Drăgușanu. Care a fost reacția blondinei: „Au fost trei ani frumoși”

schedule 19 sept. 2023, 12:24

Gabi Bădălău, primele declarații după separarea de Bianca Drăgușanu. Care a fost reacția blondinei: „Au fost trei ani frumoși”
Sursa foto: Instagram Gabi Badalau

Gabi Bădălău a dat primele declarații despre separarea de Bianca Drăgușanu, după ce chiar ea a confirmat despărțirea. Care a fost reacția vedetei, după ce a auzit de zis ce a avut fostul ei partener de viață.

Gabi Bădălău, primele declarații după separarea de Bianca Drăgușanu

Despărțirea momentului în lumea mondenă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri diferite, după trei ani de relație, ea fiind cea care a confirmat separarea. Diva a zis clar că nu se mai înțelegeau din multe puncte de vedere și i se pare ireal că el nu a realizat că nu sunt pe aceeași lungime de undă și crede că din moment ce ea este capabilă să toate lucrurile pe care și le dorește, nu vede de ce ar sta într-o relație cu cineva care nu știe cum să o facă fericită.

De asemenea, vedeta a menționat că sunt pasionați de lucruri diferite și în timp ce ea iubește să aibă un stil de viață sănătos, el pierde nopțile la petreceri și în tot felul de locuri în care ea nu își imaginează că s-ar putea afla vreodată.

Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură. Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită!  Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place.
Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea.  Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp. Am afacere, mă trezesc dimineața, merg două ore la sală, vin la atelier, am celelalte contracte de imagine de onorat. Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic!”, a povestit Bianca Drăgușanu acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Recent, Gabi Bădălău a dat și el primele declarații despre separarea de Bianca Drăgușanu, care l-a afectat într-o oarecare măsură. Consideră că nicio persoană nu se va schimba din iubire, iar ei au încercat ca lucrurile să funcționeze între ei, până când și-au dat seama că nu mai era nimic de făcut.

Din câte a explicat chiar el, ajunsese să nu se mai simtă înțeles sau văzut în relație, iar asta îl durea enorm și mai crede că, uneori, despărțirea este o binecuvântare. Au petrecut trei ani frumoși împreună și este recunoscător pentru toată iubirea primită, dar și pentru lucrurile mai puțin frumoase pe care le=a trăit, pentru că a învățat ceva din fiecare dintre ele.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare. 
Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație. Rămân cu tot ce a fost bun și frumos”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Reacția ei nu a încetat să apară. Vedeta a postat un mesaj pe Story în care a transmis că bărbații nu vorbesc despre relații, pentru că este penibil, din moment ce pentru ea este un subiect închis.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe Instagram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---