Showbiz

Claudia Pătrășcanu, afirmații dure despre Gabi Bădălău: „Ambii copii au rămas dezamăgiți”

schedule 05 oct. 2023, 12:01

Claudia Pătrășcanu, afirmații dure despre Gabi Bădălău: „Ambii copii au rămas dezamăgiți”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu a făcut mai multe afirmații dure despre Gabi Bădălău, spunând că atât ea, cât și copiii lor au fost dezamăgiți de comportamentul bărbatului. Ce a făcut atât de grav!

Claudia Pătrășcanu, afirmații dure despre fostul soț

Claudia Pătrășcanu plănuia să plece în două vacanțe alături de cei doi copii ai ei și ai lui Gabi Bădălău, dar avea nevoie de o procură din partea bărbatului, pentru a ieși cu micuții din țară. Ei bine, acesta a refuzat să o semneze și chiar a dat câteva declarații pe marginea acestui subiect, iar în ziua procesului i-a adus fostei sale soții procura, fiind din punctul său de vedere un comportament tipic strategiilor pe care le are de fiecare dată, pentru ca ea să fie nevoită să cheltuie mai mulți bani.

”Da, a venit cu procura chiar în ziua procesului, tipic lui și tipic strategiilor pe care le are mereu de a ma șicana, de a ma pune la cheltuieli..motiv de viclenie, de a nu plăti taxele judiciare, în loc, să o fi dat din primul moment când i-am cerut-o prin notariat”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

Ei bine, se pare că una dintre vacanțe nu a ieșit chiar așa cum ar fi trebuit, pentru că i-a fost respinsă cererea de a merge cu micuții în Turcia, de Ziua Copilului, pentru că într-o asemenea zi, ambii părinți ar trebui să le fie aproape. Vedeta nu s-a supărat deloc, fiind chiar ea de acord cu acest aspect, mai ales că ș-a încurajat de fiecare dată să fie împreună cu cei mici de aniversările lor.

”Weekendul din Turcia ne-a fost respins, fiind ziua copilului, iar tatăl trebuie să fie prezent la aniversarea lui. Sunt de-acord, și eu am fost în fiecare an de acord cu acest aspect, l-am invitat, l-am așteptat…copiii la fel, dar tatăl nu și-a făcut apariția la aniversarea copiilor din anul anterior, motiv pentru care ambii copii au rămas dezamăgiți pentru că tati nu le-a fost alături la o zi importantă din viața lor. Ce motiv ar avea un tată sa nu fie prezent la ziua aniversară a copilului său? Puteți să-l întrebați? Poate vă răspunde dumneavoastră😉”, a mai zis ea.

Atât ea, cât și copiii lor au fost dezamăgiți că Gabi Bădălău nu a fost alături de ei nici la aniversare, nici la începutul anului școlar. Claudia Pătrășcanu este de părere că un părinte ar trebui să fie lângă copilul său, chiar dacă este nevoit să strabată kilometri întregi pentru asta. Vedeta a mai transmis că el îi minte pe cei mici că muncește din greu, până la epuizare, de aceea nu poate fi prezent când au nevoie de el și nu înțelege cum el, ca părinte, se poate comporta în felul acesta.

”Este dureros pentru un copil să nu-și vadă tatăl la aniversarea unde sunt zeci de copii și pun întrebari legate de părinți, unde copilul își lungește gâtul spre ușă și tot așteaptă… sau la serbarea de deschidere unde copilul îți intră în clasa 0.Consider că un parinte ar trebui să vina și din America pentru ei și să facă orice. Nimeni și nimic nu sta în calea fericirii copiilor tăi! Nu există… nu pot, nu am timp, mi-e greu, sunt obosit sau muncesc. În weekend nu se muncește, iar aniversările copiilor au fost făcute mereu în weekend.
Aaa, în weekend se iese la club, la restaurante, la dezmăț, dar la petrecerile copiilor nu e bunăvoință. Când ești prea prins cu viața de oraș, uiți că există doi copii care te cheamă zilnic să-i vizitezi și tu le spui că e drumul lung sau că muncești mult, mult, mult… până la epuizare. Mi-e și milă de el “cât de mult muncește.”, a adăugat vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---