Showbiz

Ce promisiuni le-a făcut Dorian Popa fanilor, după ce a recunoscut că s-a urcat drogat la volan: „Vă mulțumesc din suflet!”

schedule 08 nov. 2023, 14:59

Ce promisiuni le-a făcut Dorian Popa fanilor, după ce a recunoscut că s-a urcat drogat la volan: „Vă mulțumesc din suflet!”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa a postat un nou mesaj în mediul online, la scurt timp după ce a recunoscut faptul că s-a drogat. Iată ce promisiuni le-a făcut admiratorilor!

Ce promisiuni le-a făcut Dorian Popa fanilor săi

Zilele trecute, Dorian Popa a fost supus unui test cu un Drug Test, care a ieșit pozitiv, după care a fost dus la spital pentru recoltarea prbelor biologice. La doar două săptămâni distanță, rezultatele au venit, au ieșit pozitive și deși a preferat să păstreze tăcerea în tot acest timp, a recunoscut mai apoi că a consumat substanțe interzise, cu doar câeva zile înainte de a fi prins.

De asemenea, el a menționat că a recurs la acest gest, din cauza faptului că el și Claudia Iosif și-au spus adio și avea nevoie de câteva momente de liniște. Dorian Popa este conștient că a fost cea mai mare greșeală din viața sa, dar în același timp știe că nu are nicio scuză, intenția sa nefiind aceea de a-și căuta scuze în fața oamenilor, ci mai degrabă de a le relata cum s-au întâmplat lucrurile.

La doar o zi după ce a postat acel video pe canalul lui de YouTube, a venit cu alte declarații, unde le-a făcut și o promisiune fanilor, dar nu înainte de a le mulțumi pentru faptul că au decis să îi rămână alături chiar și în cele mai grele clipe din viața sa. Vloggerul le-a promis fanilor că vor vedea o ală variantă a lui de acum înainte, una mult mai bună. El consideră că dacă nu s-ar fi întâmplat lucrurile acestea, nu și-ar fi dat seama cât de mulți oameni îi sunt aproape, iar asta este tot ce contează pentru el.

”Băi, fraților, stând aici să mă omoare coco în două, m-am liniștit un pic în minte și mi-am dat seama că după această zi infernală, nu că nu aș fi știut că îmi sunteți aproape și că mă susțineți, dar mi-am dat seama cât de devotați îmi sunteți și cât dator vă sunt. Cred că știți foarte bine că și eu mă dăruiesc vouă în totalitate.
Vă mulțumesc din suflet, din inimă, din creier, din ochi, de oriunde, pentru toată susținerea pe care am simțit-o, în principal astăzi, dar oricum și în toate aceste zile grele. Încă o dată îmi spun că sunt un dobitoc și vă spun și vouă că sunt un dobitoc, dar asta nu înseamnă că nu pot să învăț din greșelile mele de dobitoc. Vă pup, vă iubesc, vă mulțumesc și vă promit că o să vedeți o variantă mai bună a mea. Doamne ajută!”, a zis Dorian Popa, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---