Showbiz

Sora Lidiei Buble a fost cerută în căsătorie. Care a fost reacția artistei: „Acum și Lori se duce”

schedule 06 feb. 2024, 07:45

Sora Lidiei Buble a fost cerută în căsătorie. Care a fost reacția artistei: „Acum și Lori se duce”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută și ea în căsătorie, iar reacția artistei a fost una care a stârnit hohote de râs. Ce discuție au purtat cele două surori.

Lorena, cerută în căsătorie

Lorena, cea mai mică dintre surorile Lidiei Buble, a fost recent cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, într-un moment în care nimeni nu se aștepta ca el să facă un asemenea pas important. Și-a făcut curaj, i-a cerut mâna surorii sale, iar acum ambii se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume unirea destinelor în fața lui Dumnezeu.

Lidia Buble nu s-a putut abține să nu le dea vestea cea mare fanilor ei din mediul online, amuzându-se pe seama faptului că rămâne singura dintre surorile sale care nu s-a măritat. Cântăreața se bucură enorm pentru Lorena și este nerăbdătoare să o vad în rochie de mireasă, dar cu toate acestea, a făcut și câteva glume pe seama faptului că doar ea va mai rămâne fără soț.

„M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”, a scris Lidia Buble, pe Instagram.

Sursa foto (c): Lidia Buble/Instagram

Mai apoi, Lidia Buble a purtat o dicuție cu sora sa Diana, despre nunta cele mai recente întâmplări din viața surorii lor, iar fanii au râs copios și de această dată. Lidia Buble și-a amintit atunci de promisiunile pe care și le făceau, în urmă cu câțiva ani, când erau convinse de faptul că nu se vor mărita niciodată.

De asemenea, artista nu a negat că are și un plan de rezervă, în ideea în care are nepoatele care îi pun bazele și cu care și-a propus să plece în vacanță, la un moment dat.


„Rămâi ultima nemăritată!”, i-a transmis Diana.
„Râzi de mine sau ce? Dă-vă-ncolo! De acum încolo, vedeți că o să vă scot ochii pe viață! Acum câțiva ani, înainte de nunta ta, ce jurăminte arzătoare făceam noi, că nu ne mărităm niciodată? Ce planuri mărețe am avut noi… Că o să stăm toate trei în casă, să ne distrăm… M-ați părăsit, m-ați aruncat așa, ca pe o măsea stricată! Acum și Lori se duce… Lasă că rămân eu fata bătrână! Lasă, tu crezi că n-am eu plan de rezervă? Acum am nepoatele, în ele îmi pun baza! Acum îmi luați și banii! Ziceam că pun și eu la saltea, acum trebuie să pun in plic! Lasă că plec eu în străinezia cu nepoatele!”, a zis Lidia Buble.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---