Showbiz

Lidia Buble, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Mă trezeam din somn din cauza amețelilor”

schedule 12 sept. 2023, 10:20

Lidia Buble, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Mă trezeam din somn din cauza amețelilor”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a vorbit, de curând, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și despre care a preferat ca nimeni să nu știe până acum. Ce i s-a întâmplat artistei în trecut!

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Încă de când a apărut în industria muzicală, oamenii au apreciat-o, iar piesele sale au ocupat primele locuri în topuri, motiv pentru care nu poate decât să fie mândră. Viața sa nu a fost doar lapte și miere, pentru că deși a avut succes în carieră, problemele în dragoste și cele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.

Recent, vedeta le-a făcut o serie de mărturisiri fanilor săi despre unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit, când a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a afla dacă totul este în regulă cu ea. În primă fază, Lidia Buble nu a crezut că este vorba despre ceva atât de grav, doar că amețelile pe care le avea i-au dat de gândit și a considerat că nu mai poate sta așa. Se pare că totul se întâmpla din cauza unui piercing pe care l-a scos la recomdarea cadrelor medicale și este fericită că a luat această decizie nu doar din punct de vedere al sănătății, ci și pentru că n putra să țină bine căștile în ureche, la concerte, din cauza lui.

„Da, aveam niște amețeli! Eu în primă fază am crezut că am vertij și am fost la un control, am început să iau tratament și nu-mi trecea. M-am dus la doctor și mi-a zis că este din cauza piercingului. Între timp se formase și o mică bubiță, nu era nimic grav că puteam să fac tratament, să se vindece și încă să port piercingul dar l-am scos pentru că aveam niște amețeli foarte mari și cele mai urâte erau pe timp de noapte și nu înțelegeam de ce. Mă trezeam din somn din cauza amețelilor. Bine că l-am scos și așa nu puteam să țin bine pe urechi căștile la concerte. Cum zice mami: <<Mândria și prostia se plătesc!>>”, a declarat Lidia Buble, pentru click.ro.

În afara acestor probleme de sănătate, LidiaBuble nu s-a mai confruntat cu altele și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru lucrul acesta, dar are intoleranță la lactoză și la gluten, este alergică la praf, parfum și ambrozie și toate au început să i se întâmple după ce s-a mutat în Capitală.

Nu știe exact de la ce ar putea fi, dar crede că vinovată ar putea fi poluarea din București, pentru că pe vremea când stătea la Deva nu se confrunta cu niciuna dintre problemele despre care a amintit.

„Slavă Domnului sunt sănătoasă tun! Da, am intoleranță la lactoză, la gluten, alergie la ambrozie, la praf, la parfum, în soare. Sunt multe dar toate astea eu am observat că au venit când m-am mutat în București, când eram la Deva nu aveam nimic, eram perfect sănătoasă. De când am venit la București, probabil că din cauza poluării sau nu știu ce s-a întâmplat, probabil și vârsta.”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---