Showbiz

Lidia Buble, fără regrete în urma condamnării la închisoare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând”

schedule 16 mai 2023, 10:20

Lidia Buble, fără regrete în urma condamnării la închisoare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a dat de înțeles că, deși ultima perioadă din viața sa nu a fost una simplă, nu are niciun fel de regret în acest sens. Vedeta a fost condamnată la închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, după ce în urmă cu mai bine de doi ani a încercat să dea o mită de 900 de lei unui om al legii, pentru a nu i se pune etilotestul și nici pentru a i se cere declarația pe propria răspundere din perioada pandemiei.

Lidia Buble nu are regrete

Lidia Buble a fost oprită de oamenii legii, în urmă cu aproximativ doi ani, dar a încercat să scape de aceștia, bineînțeles fără niciun succes. Astfel, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a fost prinsă conducând sub influența alcoolului, iar pentru a scăpa de pedeapsă, a dorit să le dea mită polițiștilor. La momentul respectiv, ea nu avea bani cash la ea, așa că l-a rugat pe acel polițist să meargă cu ea acasă, pentru a face rost de bani, dar nu înainte de a-l suna pe unul dintre prietenii ei să îi ceară sfatul în legătură cu ceea ce ar trebui să facă.

Ei bine, planul nu i-a ieșit așa cum ar fi sperat, iar de curând a fost condamnată la condamnată la închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității. Pe contul ei oficial de Instagram, cântăreața nu a dat prea multe detalii despre situația actuală, dar a zis clar că nu are regrete pentru nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut, ci încearcă să fie activă pe plan profesional și, mai ales, împlinită personal.

Nu prea am răbdare… dar lucrez la acest aspect, să nu mai fie un „defect”. Nu am regrete (...) Activă profesional și împlinită personal”, a declarat Lidia Buble, pe social media.

Oamenii nu au fost niciodată buni cu ea, chiar dacă are și foarte mulți fani care o iubesc, unii dintre ei criticând-o atât pentru felul ei de a fi, cât și pentru aspectul ei fizic. a învățat să nu le mai dea importanță celor care vor să o descurajeze și care nu o au la inimă deloc. Lidia Buble crede despre ea că nu este o femeie frumoasă sau perfectă, dar crede că știe cum să fie cât de cât pe placul oamenilor și fiind empatică față de oamenii din jurul ei. Nu ar vrea să schimbe nimic la ea, este mulțumită de ea exact așa cum este.

„Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine. Cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz.
Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri. Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate”, a declarat Lidia Buble, pentru wowbiz.ro, acum ceva timp.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---