Showbiz

Prețurile din aeroport au scos-o din sărite pe Lidia Buble. Cât a plătit pentru o apă și o cafea: „Nu-s zgârcită”

schedule 04 sept. 2023, 11:41

Prețurile din aeroport au scos-o din sărite pe Lidia Buble. Cât a plătit pentru o apă și o cafea: „Nu-s zgârcită”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Prețurile din aeroport au scos-o din sărite pe Lidia Buble, care nu s-a putut abține să nu discute cu fanii ei din mediul online despre acest aspect. Cât a scos din buzunar pentru o apă și o cafea.

Lidia Buble, revoltată din cauza prețurilor din aeroport

Lidia Buble nu se uită la bani, când vine vorba de mofturile sale. Cheltuie foarte mulți bani pe haine sau pe accesorii, dar a rămas șocată cât de mari sunt prețurile din aeroport și și-a spus oful pe rețelele sociale, unde peste un milion de persoane o urmăresc. Pe deasupra, a remarcat și cum o priveau oamenii în timp ce se plângea de suma pe care a fost nevoită să o dea pentru o apă și o cafea, în timp ce aștepta avionul.

Vedeta și-a luat o cafea normală, care nu avea nimic special și în care mod normal ar fi trebuit să coste puțin și o apă plată, pe care se aștepta să plătească în jur de 15 lei, dar care au costat în schimb nici mai mult, nici mai puțin de 34 de lei. Inițial, a crezut că este o glumă sau că nu a auzit bine, așa că a mai întrebat o dată, Nu i se pare deloc normal, mai ales că sunt oameni care poate nu își permit să scoată din buzunat atât.

Mai mult de atât, a afirmat mai în glumă, mai în serios că le va face o reclamație și că ar trebui ca oamenii să fie milionari, pentru a-și permite să mai mănânce ceva în aeroport sau să își ia o simplă ciocolată. Despre ea a spus că nu este deloc o persoană zgârcită, ba din contră, obișnuiește să dea bani mulți pe tot felul de lucruri și niciodată nu știe care este suma pe care o are la ea, dar prețurile din aeroport chiar au lăsat-o mască.



Lidia Buble a avut, așadar, un șoc la vederea prețurilor crescute, iar admiratorii săi au fost de acord cu ea, mulți fiind revoltați la rândul lor din cauza prețurilor, nu doar a celor din aeroport, ci în general.

”Nu există așa ceva. Deci, cafeaua asta, care e numai un pic, și cu apa asta au fost 34 de lei în aeroport. Deci, serios vorbesc, cum să coste o cafea normală și cu o apă plată la jumătate 34 de lei? Bă, voi realizați ce prețuri?! Mie când mi-a zis tanti aia la casierie am zis că își bate joc de mine. Am mai întrebat o dată, zic: ”Cât? 34 de lei”. Cum să coste atât? Se uită lumea la mine că mă minunez la prețuri. Mie nu mi se pare normal, cum să dai pe o cafea…
M-am gândit că-mi cere vreo 15 lei, că zic că sunt în aeroport și e mai scump. Apa a fost zece lei, deci voi vă dați seama că a fost cafeaua asta 24 de lei?! Eu am rămas proastă. Mie nu mi se par normale prețurile astea, îmi pare rău! Îți fac reclamație, aeroportule. Îți fac reclamație pentru că nu mi se pare normal. Aici trebuie să fii milionar ca să-ți iei și sandwish și de astea. Nu-s zgârcită, sunt mână largă, niciodată nu știu câți bani am, dar prețurile astea chiar nu-s normale. Mai bine știi că rabzi, bei apă de la robinet. Stau să mă gândesc cât e o ciocolată, sucul cât o costa, un sandwish sigur e 50 de lei”, a zis Lidia Buble, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---