Showbiz

Sora lui Theo Rose, părere sinceră despe Anghel Damian: „Am văzut cum e relația lor...”

schedule 12 mai 2023, 11:49

Sora lui Theo Rose, părere sinceră despe Anghel Damian: „Am văzut cum e relația lor...”
Sursa foto: YouTube Theo Rose

Sora lui Theo Rose și-a dat cu părerea despre actualul partener de viață al surorii sale, Anghel Damian. Cântăreața a văzut deja, în cele câteva luni de când sunt împreună, cum este relația lor și deja și-a făcut o părere. Iată ce a declarat Raluca Diaconu!

Sora lui Theo Rose, părere despre Anghel Damian

Theo Rose trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul. Totul s-a întâmplat la foarte scurt timp după ce frumoasa artistă și fostul ei partener de viață și-au sous adio. Deși multă lume a acuzat-o, în clipa în care primele imagini cu ea și regizorul au apărut pe internet, că l-ar fi înșelat pe nepotul lui Nea Mărin, nu s-a pus niciodată problema de un asemenea lucru.

Familiile lor s-au cunoscut, iar Raluca Diaconu a avut și ea timp să își facă o părere despre iubitul surorii sale. Artista crede că este un bărbat potrivit pentru Theo Rose, iar faptul că vor deveni părinți luna viitoare îi apropie și mai tare. În ceea ce îl privește, ea a zis că este de părere că va fi un tată bun pentru fiul lui, mai ales că și-a dorit enorm să devină părinte. Nu doar ei sunt emoționați în ceea ce privește venirea pe lume a lui Sasha, ci și întreaga familie, pentru că este primul nepot pentru părinții lor.

„Cu siguranță! Am văzut cum e relația lor și cu siguranță ambii își doresc foarte mult să devină părinți. S-a integrat foarte bine în familia noastră. Cu toții sunt emoționați, vă dați seama, ca în orice familie, este primul nepot pentru părinții mei”, a declarat Raluca Diaconu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV.

Așadar, Raluca Diaconu a avut numai cuvinte de laudă de zis la adresa regizorului serialului Clanul și se bucură că sora sa a găsit un bărbat pe care a simțit că îl poate face tatăl copilului ei, în mai puțin de jumătate de an de relație, dar alături de care a avut și siguranța întemeierii unei familii. Rămâne de văzut cum se vor descurca îndrăgostiții în rolul de părinți, dar cert este că sunt foarte nerăbători să își strângă în brațe micuțul.

„Nu sunt pregătită, pentru că e o experiență nouă și pentru mine. Încerc să mă pregătesc, va trebui să învăț cântecele pentru copii, deja la 4 ani mi-am propus ca el să recunoască Ion Dolănescu, Maria Tănase. Am rugat-o pe Theo să asculte muzică bună în perioada asta, pentru că am înțeles că e important. Nu sunt pregătită, dar abia aștept să vină pe lume, asta în mod cert. Am mari emoții, am mari emoții și pentru ea, pentru că trece prin perioada asta frumoasă, dar în același timp cu multe temeri, pentru că o să devină mămică. Mai are câteva săptămâni, se simte foarte bine, am vorbit de curând, iar datoria mea de soră mai mare e să mă rog în fiecare zi pentru ei, să decurgă totul bine.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---